Ti milyen ok miatt regisztráltatok erre az oldalra? Mi volt a motivációtok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 23:31
21/31 anonim válasza:
A könyvtárból elhoztam egy kis kártyát,ahol weboldalakat ajánlottak,köztük volt a gyakori is.Így ismerkedtem meg az oldallal. Először csak simán olvasgattam utána kedvet kaptam arra hogy én is hozzászóljak,válaszoljak 1-1 kérdésre.Sok számomra új dologgal ismerkedtem meg itt.
22/31 anonim válasza:
Engem a kamasz lányom regisztrált vagy két éve. Azóta ittragadtam.
23/31 anonim válasza:
kába voltam, nem tudtam mit teszek.....
24/31 anonim válasza:
Nemrég regisztráltam, mert a számítógépemmel van problémám. Egy barátom mondta, hogy írjak kérdést ide, hátha kapok használható választ. Megfogadtam a tanácsát.
Ez pedig a kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
25/31 anonim válasza:
fordításhoz kerestem megerősítést, miszerint mit mond a nyuszi - itt találtam meg - regisztráltam -- azóta szomorúan tapasztaltam, hogy az oldal többször szól a szemétkedésről (nem mondom, egyik-másik kérdés olvastán én is nagyra tátom a szám), mint a segítségről, de azért maradtam, megpróbálok segítni, ha tudok
amúgy jó kis oldal lenne, de azért sokat elárul, hogy sokan még egy nicknevet sem mernek vállalni...
:)
26/31 martin0226 válasza:
Azért mert GTA San Andreassal volt egy kicsi problémám ,de amint regiztem mindenre kaptam választ :DDDD
27/31 Cséfai Nikolett válasza:
Volt egy kérdés a nőgyógyászommal kapcsolatban. Ahhoz szerettem volna hozzászólni, a sok értetlennel szemben...
28/31 anonim válasza:
Jó segíteni másnak, hogy ha nekem abszolút semmibe sem kerül főleg...
29/31 anonim válasza:
Azért,mert itt feltehetem azokat a kérdéseket is,amit soha sehol máshol nem mernék!:D
30/31 anonim válasza:
A Prohardveren linkelte valaki mint (nevetséges) újdonságot, azóta rontom itt mindenki közérzetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!