Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ti milyen ok miatt regisztrált...

Ti milyen ok miatt regisztráltatok erre az oldalra? Mi volt a motivációtok?

Figyelt kérdés

2012. szept. 17. 23:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Én már régebben megtaláltam az oldalt, és olvasgattam mindenben. Aztán már nagyon ideges voltam néhány kérdésnél hogy nem válaszolhatok, és így kerültem ide. És végül így ragadtam itt. (:
2012. szept. 18. 13:54
 12/31 chrishu ***** válasza:
68%
Trollkodni akartam
2012. szept. 18. 17:55
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
el voltam keseredve, 15 voltam , nem volt barátnőm még soha, nem si smároltam..tudni akartam hol a hiba bennem...a hiba valszeg megvan(csak változttatni nem igazán tok rajta)... csajom azóta sem volt de csókolózni már csókolóztam nem is egyszer...csajom meg mégsem volt...hm... milyen fura...éshát azóta elelt 2 év...jól elvagyok itt, ha vmi érdekel megnézem, ha nem akk hol okoskodok, hol tettetem, hogy mekkora se.fej idióta vagyok, pedig nemis vagyok az :D
2012. szept. 18. 18:09
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az enyém a legegyszerűbb: a tabletemen nem működött valami, így hát itt megkérdeztem. Megkaptam rá a választ hamar, úgyhogy megtetszett az oldal, és mivel utána belemásztam a telefon témába, ott szoktam segíteni másoknak. Egyszerűen emiatt. Hogy segítsenek, és hogy segíthessek.
2012. szept. 18. 20:00
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Engem régen a rekord-döntögetős kérdésekhez hívtak.

Azóta ennek az oldalnak a rabja lettem!

2012. szept. 19. 05:17
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Engem az motivált hogy ha bár mire vagy kíváncsi és felteszed a kérdésedet akkor valamilyen választ kapsz és általában megoldásra találsz.

Én pl.rengeteg számítógépes problémámra találtam választ.

Ami nem csak abban segített hogy helyre tudtam hozni a gépem hanem meg is tanított sok mindenre.

Inkább fordulok ide kérdésemmel mint kissé önző lakókörnyezetemben.Itt kéznél van a válasz azonnal.

Jó hogy van ez az oldal !!!! A 10-es skálán 10.pont !!!

2012. szept. 19. 10:09
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek! Aranyat ér az oldal, halljátok készitők? Az oldalt eszetek ágába se legyen SOHA megszűntetni!!!
2012. szept. 19. 15:21
 18/31 anonim ***** válasza:
80%

Kerestem egy rajzfilmet, nem találtam meg, ellenben megtaláltam oldalt. Akkor koleszos voltam, és az oldal szerzett három vidám órát a szobában. Aztán regisztráltunk is. Én is tettem fel tök fölösleges kérdéseket, de a többséget komolyan gondolom. Tettem már föl munkaügyben, nyelvtanulásból, informatikából kérdéseket, szerencsére ezekre mindre komoly válasz érkezett.

De arra már rájöttem, hogy az ember ne szóljon bele vallási témákba, még akkor sem, ha van saját vallása, mert reménytelenül leugatják.

2012. szept. 20. 09:33
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Mikor az esküvőnket szerveztük a férjemmel, akkor merült fel bennünk néhány kérdés. A neten keresgélés közben találtam rá erre az oldalra. Nagyon sokat segített az oldal a szervezésben, kaptam hasznos tanácsokat, felmerülő kérdésekre válaszokat...Megtetszett, itt ragadtam.

Azóta is volt sok dolog, amire itt kaptam választ, segítséget különböző témákban.

Szeretek én is válaszolni más kérdéseire, bízva benne, talán segítségére lesz a kérdezőnek a válaszom.

Persze van, hogy csak olvasgatom a kérdéseket, válaszokat, nincs kedvem hozzászólni.

Viszont én is nagyon bízok abban, hogy nem szűnik meg az oldal soha.:)

2012. szept. 20. 14:13
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen (már nem tudom mi volt) szoftveres problémára kerestem a megoldást, és akkor lyukadtam ki ennél az oldalnál. Aztán benéztem egy olyan kategóriába amibe tudok is segíteni, és volt néhány kérdés amire tudtam a választ, szóval regisztráltam. Aztán megtetszett, szóval fel-fel járok válaszolni azóta.
2012. szept. 20. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!