Ti milyen ok miatt regisztráltatok erre az oldalra? Mi volt a motivációtok?
Engem régen a rekord-döntögetős kérdésekhez hívtak.
Azóta ennek az oldalnak a rabja lettem!
Engem az motivált hogy ha bár mire vagy kíváncsi és felteszed a kérdésedet akkor valamilyen választ kapsz és általában megoldásra találsz.
Én pl.rengeteg számítógépes problémámra találtam választ.
Ami nem csak abban segített hogy helyre tudtam hozni a gépem hanem meg is tanított sok mindenre.
Inkább fordulok ide kérdésemmel mint kissé önző lakókörnyezetemben.Itt kéznél van a válasz azonnal.
Jó hogy van ez az oldal !!!! A 10-es skálán 10.pont !!!
Kerestem egy rajzfilmet, nem találtam meg, ellenben megtaláltam oldalt. Akkor koleszos voltam, és az oldal szerzett három vidám órát a szobában. Aztán regisztráltunk is. Én is tettem fel tök fölösleges kérdéseket, de a többséget komolyan gondolom. Tettem már föl munkaügyben, nyelvtanulásból, informatikából kérdéseket, szerencsére ezekre mindre komoly válasz érkezett.
De arra már rájöttem, hogy az ember ne szóljon bele vallási témákba, még akkor sem, ha van saját vallása, mert reménytelenül leugatják.
Mikor az esküvőnket szerveztük a férjemmel, akkor merült fel bennünk néhány kérdés. A neten keresgélés közben találtam rá erre az oldalra. Nagyon sokat segített az oldal a szervezésben, kaptam hasznos tanácsokat, felmerülő kérdésekre válaszokat...Megtetszett, itt ragadtam.
Azóta is volt sok dolog, amire itt kaptam választ, segítséget különböző témákban.
Szeretek én is válaszolni más kérdéseire, bízva benne, talán segítségére lesz a kérdezőnek a válaszom.
Persze van, hogy csak olvasgatom a kérdéseket, válaszokat, nincs kedvem hozzászólni.
Viszont én is nagyon bízok abban, hogy nem szűnik meg az oldal soha.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!