Ti milyen ok miatt regisztráltatok erre az oldalra? Mi volt a motivációtok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 23:31
1/31 anonim válasza:
Vmi csaj keresett szexpartnert,neki írtam először.Persze nem jött össze,de azóta is ittvagyok.:D 16/F
2/31 Mókusgyilkos válasza:
biosz emelt érettségi témakörben kérdezgetés.
3/31 anonim válasza:
Reménytelenül kerestem egy dal címét, és ez volt az utolsó reményem. Azonnal megkaptam a helyes választ. :)
4/31 anonim válasza:
Kíváncsi voltam,hogy külföldön mennyire jól fizető az a szakma amit tanulni készültem(amiből mára már levizsgáztam).
5/31 anonim válasza:
Trollkodni a 0 IQ-jú gyökereken, akik idióta kérdéseket tesznek fel a szexrovatban
6/31 anonim válasza:
Mar nem emlekszem pontosan. Informaciot gyujtottem valami temaban, ami az eletemben akkor jelen volt, es megoldast kerestem ra.
7/31 anonim válasza:
Vonzott a jó (troll)kollektíva!
Meg szeretek okoskodni! :-)
8/31 anonim válasza:
Ezért:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Aztán azóta persze jó sokat trollkodtam :D meg tettem fel egy csomó kérdést is...
9/31 anonim válasza:
Ez télleg király! :-)
De akkor miért nem válaszoltál rá legalább vmit!
10/31 anonim válasza:
Én azért, mert a FuckYeah GYIK-et nagyon lassan frissítik, és gondoltam, akkor már inkább első kézből, magam keresem a sok hülyeséget. Aztán persze itt ragadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!