Mért kötekednek nagyon sokan a helyesírással? Jaj ezt mér így írják, jaj azt mér úgy írják. Számomra elég idegesítő.
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 10:47
11/38 anonim válasza:
Nem láttam így írni senkit sem, de láttam cudar dolgokat és egyre rosszabb. Csak kicsit sarkítottam a dolgokat, hogy merrefelé haladunk.
12/38 anonim válasza:
Ha valaki azt mondja hogy tejci olyankor úgy felmegy bennem a pumpa hogy széttudnék ütni olyankor valamit.
Ha rákeresel a tejci szóra ezen az oldalon, akkor megfogsz lepődni, hogy hány100 válaszolót ráz ki a hideg ettől a szótól, és rájössz majd, hogy a véleményeddel igencsak egyedül vagy!!
13/38 anonim válasza:
Engem borzasztóan tud idegesíteni, ha valaki azt írja, hogy muszáLY, vagy ez esetben MÉR. A mér kérlek szépen egy ige. Amikor valaki valamit mér. Engem az idegesít, hogy magyar ember módjára nem tud helyesen írni. Ugyan már... Ha akarná megtanulná. Egy barátnőm rettenetesen rossz helyesírású, már a családban is öröklődik, mégis, elég jó a helyesírása, miután leült, és megtanulta. A rövidítések, "szlengek" egy idő után nagyon idegesítőek. Egyszer láttam, hogy valaki így ír: Nm -> 1 nagyon jó kp. Na most érthetetlen, és már a valóságban is így ír. Euz az egyik legnehezebb, és legszebb nyelv a világon, akkor tiszteljük már egy kicsit!
14/38 A kérdező kommentje:
hát...akkor legyek egyedűl butaság az egész és kész.kösz a válaszokat.
2009. jún. 16. 11:16
15/38 anonim válasza:
5 évesnek elnézem a tejcit.
Amúgy itt egy durva példa, de ez már extrém:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
16/38 A kérdező kommentje:
csak h utáljatok :) nm=nincs mit
2009. jún. 16. 11:18
17/38 anonim válasza:
Hát te neharagudj, de még Én is tudok helyesen írni magyarul pedig nem is az vagyok. Engem elsősorban azért idegesít, mert szeretem érthetően elolvasni azt amit más ír. Hát könyörgöm ha már idejön valaki az a minimum hogy helyesen és érthetően leírja a problémáját hogy tudjak rá válaszolni. Sokszor annyit bíbelődök vele... Ez nem normális és idegesítő!
18/38 anonim válasza:
"hát...akkor legyek egyedűl butaság az egész és kész.kösz a válaszokat."
Ennyit erről. :-)
19/38 anonim válasza:
Egyedül, próbálok. Én is tudom, mi az, hogy nm. De el tudod képzelni, ha valaki így ír meg egy tollbamondást?
20/38 anonim válasza:
es engemet az erdekelne h miert pont ide irtad ezt a kerdest amikor ott van a helyesirasi topic/forum
nem tudsz keresgelni ahelyett h a helyesirassal foglalkoznal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!