Miért engedi az oldal a kérdésekben értelmetlen szavak használatát? (ien, oan, vok, yó, stb. ) Ha már a többes szám második személyt is tiltja a kérdésben, ezt miért nem lehet? Idegesítő!
Tényleg jó lenne valamit tenni ellene, mert engem is zavar.
Főleg, ha huszonévesek így írnak számukra "komoly" kérdéseket vagy válaszokat.
Talán az élete múlik azon, hogy a vagyok helyett vok-ot ír? 3 betűvel kéne többet írni, de nagy gond lehet...
Eleve aki ilyen szófoszlányokkal ír választ, akármilyen jónak tűnik is én lepontozom, vagy nem is pontozom, mert számomra ezek komolytalan válaszoknak tűnnek.
Igen, ez érdekes dolog. Nem enged többesszámban feltenni kérdést, mégis sokan kijátsszák. Sok mindent nem enged, ami pedig tán hasznos is lenne, de ilyen roncsolt szavakat meg igen. Egyébként, ha nem engedne ilyen szavakat, akkor idegen nyelven sem írhatnánk ki semmit, mert hibának venné.
Vagy pl. a szarvas szóban van olyan részlet, ami önmagában trágárságnak minősül. Ha tiltanák, nagyon bonyolult lenne körülírni, sokan nem is értenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!