Megváltoztatta az életeteket az ezen az oldalon kapott tanácsok?
Úgy értem, hogy párkapcsolatban, szexben vagy csak a családi problémák megoldásában fordultatok ehhez a sok emberhez, ugyebár. Tudott valaki olyan tanácsot adni, hogy részben vagy teljesen megváltozott az életetek? Akár pozitív akár negatív irányban?
Kort és nemet is légyszi, ha tudjátok írjátok le részletesen!
Köszi!
22/N
Szia! Egyenlőre még hathatós, végleges változást nem, de objektív véleményt és látókör kiszélesedést feltétlenül.
39F (aki nem akarja, hogy a 30 éves bnője elhagyja)
Igen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Igazából nem akartam neki megbocsájtani,de rájöttem,hogy lehet,csak meglepődött Ő is,mint én.Azóta megint kibékültünk és jobb a kapcsolatunk,mint valaha.
Lehet,ha nincs ez az oldal,akkor már nem lennék kismama...De örülök a döntésemnek.
20/N
24L
Olyan eszméletlen jó tanácsot nem kaptam... De másban nagyon is segített:
- segített abban, h nem egyedül vagyok a problémámmal, nagyon sokan küszködnek PONT ugyanazzal, mint én.
- ezzel együtt a többiektől kapott támogatás, megértés is segített, sőt, még a szidalmazás is.
- segített abban, hogy befejezzem az önsajnálatot, pont azért, mert rájöttem, nem "kirívó" az esetem.
- segített abban, hogy kicsit sikerült kívülről látnom a saját problémámat, azáltal, hogy mások ugyanazon problémáiról olvastam. Mivel kívülről néztem a dolgokat, rájöttem a saját hibáimra, illetve jónéhány megoldási lehetőségre, amit esetleg addig nem láttam.
- megtanított türelmesnek lenni. Hogy egyes problémák évek alatt is nehezen vagy épp egyáltalán nem oldódnak meg, és ezekkel meg kell tanulni hosszútávon együtt élni.
- megtanított megfogalmazni a pontos érzéseimet, megtanított rájönni, hogy egy problémán belül is szelektáljak, és eldönteni, mi a legfontosabb, legaktuálisabb probléma, aminek a megoldásával kezdeni kell.
- tán a legfontosab: megtanított érvelni. Hogy kifejthettem itt a saját véleményem, ezáltal volt időm végiggondolni, hogy mi a legfontosabb érv, amit felhozhatok egy esetleges személyes beszélgetés kapcsán.
Mindezeket ha nem is mindig tudom betartani, azért igyekszem mindig szem előtt tartani, és valahányszor feljövök az oldalra, mindig eszembe jut..
Ennek nagyon örülök így láttalanba is! Gratulálok a babóhoz!
És fel, mert a pasi vállalni Téged? És egymást?
Köszönjük :)
Most már minden tökéletes,nyilvánosan is megjelenünk együtt.A szüleim viszont még nem békültek meg teljesen a dologgal sajnos.
konkrét dolog nálam se volt de az hogy itt sok olyan
sorstárs írogat aki hasonló gondokkal küzd attól valamennyire másképp látom az én életem is.
Ez szép.
Milyen jó,hogy ez a oldal meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!