Van (vannak) olyan válaszadó (k), akik idegesítenek a tanácsaikkal?
Kedves Carmen!
Bocsánat, de a kérdésem tényleg rosszindulatú. Ma ilyen napon van + én is a neten lógok, amíg alszik mellettem a baba. Most már másképpen ítéllek meg, még egyszer elnézést!
kérdező:
Semmi baj ... nem vagyok vallásos de a megbocsájtásban azért hiszek...
banyuci sajnálom nekünk ez jut..-jutott-
Szia!
Én nem tudom ki az a Carmen.... lemaradtam valahol, bocsi.
Mondjuk azt se nagyon értem, hogy egy anonim oldalon, ahol ugye lényeg a névtelenség, anonimitás (bocs, ha rosszul írtam) miért lehet névvel írni?
Mindegy.
Engem nem sok válaszoló tud felidegesíteni, de azért akadnak.
Én a legjobban azt utálom, ha egy tini bekotyog egy kérdésbe, ahol mondjuk esetleg kiírja a kérdező, hogy tapasztalatokat vár és nem tanácsokat.
Mondjuk gyerekneveléssel kapcsolatosan, és akkor beír egy 18 éves, hogy nekem nincs gyerekem, de ha lenne így meg úgy csinálnám....
A másik az, aki össze vissza rövidítget a válaszában, szinte olvashatatlan már. A hogy helyet a h-t már megszoktuk talán, de az is lehet, hogy csak én vagyok régimódi. Bár sosem szoktam reklamálni, egyszerűen tovább lépek.
A %-ról meg csak annyit, ha lefelé pontoznak egy válaszom miatt már esik is a %-om, de hiába kapok valahol 100%hasznosságot, az össz %-om meg sem mozdul felfelé. :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Én ezeken a válszokon most nagyon felhúztam magam.
11 hetesen krémtúró???? és még büszke is rá:-(((
Amúgy a "táplálj hozz nyugodtan 2-3 hónaposan, úgysem lesz baja, én is almát adtam kekszel ilyen idősen" válaszolóktól mászok a falra.
Komolyan mondom, hogy elhúzok erről a szakadék oldalról... ezen most mi a xart kellett így lepontozni? Elegem van a sok hülye marhából már, de nagyon...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
"Nem. 8 hónapos kora óta napközben is kiszolgálja magát. Ülve is ugyanúgy előfordulhat, hogy félrenyel, nem? Egyébként meg ha félrenyel, akkor köhög és kész. Megfulladni ettől biztosan nem fog. Egyébként 11 hónapos koráig légzésfigyelőt is használtunk. Ha addig nem történt ilyen gond, akkor lassan 13 hónaposan biztosan nem lesz semmi ilyesmi.
Ezt a választ te írtad.
Ez a válasz 46%-ban hasznosnak tűnik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!