Van (vannak) olyan válaszadó (k), akik idegesítenek a tanácsaikkal?
Én Carment kifejezetten bírom. Egy csomó dolgot megtudtam már róla, a válaszai alapján.
Vannak persze olyan válaszolók, akik idegesítenek, de ők inkább a "nagggyon anyák" kategóriába tartoznak, vagy a párkapcsolatok terén a "beszéljünk meg mindent, és pfujj, ha valaki a férje után szaglász.." nézőpont lelkes támogatói.
én is bírom Carment!!!!!:)
én attól a 4 gyerekes anyukától szoktam kiakadni, aki ahelyett, hogy segítene folyton azzal jön, hogy ő mennyire tökéletes, neki mindenre van ideje és soha nem volt semmi problémája a 4 gyerekkel, ő mindent szuperul megoldott, és soha sem panaszkodott stb....DEJÓNEKI!!!!!:D
vááááááá
Aranyosak vagytok...
igen elkotyogok ezt azt megismerhettek itt engem is a családomat is aki látta oket meg hogy hol élünk ...
valahol örülök neki mert itt annak ellenére hogy anonim oldal összeverődött egy jó kis közösség és kár lenne ha felhomlana csak mert valakinek nem tetszik a po....m és ismeretlenül is megitél.
ugynaugy tudhatjátok hogy kedves anyósom van aki sokszor elviszi magához a kislányt és igy van hogy hétközben is itt ülök és veletek vagyok.. a lakás is tiszta rendezett... inkább itt vagyok mint a tévét nézzem hogy győzike elküldi benkőt a fenébe v. hogy kiszel tünde kivel mikor...
mostmár irigylem is Carment....:)
bocs az offért, de mit nem adnék ha az egyik nagyija a fiamnak legalább néha venné a fáradtságot, hogy 1-1 órát eltöltsön vele...
meg is becsülöm mert áldott jó asszony!
de ez is olyan hogy akik nem ismernek személyesen ők förmedtek rám hogy ilyenkor ki van a lányoddal?????????
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
aranyos vagy azért.
nekem is volt ami anyázásba csapott át -nem én anyáztam hanem engem anyáztak-
ez az egy maradt meg van mégegy amit elküldtek hogy olvastam-e
bár a jelet
:) nem tudom mire vélni ezek szerint örülsz????
én inkább siralmasnak mondanám ....
Én azok után amiket kaptam, csak röhögni tudtam. Persze először csak bosszantott, ráadásul rendszeresen úgy tettek fel kérdést, hogy tudták: nem vagyok éppen gépközelben.
Sz@rd le őket, és nevess rajtuk egyet! Tudod, lelki szegények...
(Banyuci)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!