Van (vannak) olyan válaszadó (k), akik idegesítenek a
tanácsaikkal?
Figyelt kérdés
Nem mindig a név alapján (hanem stílus, %) be lehet azonosítani őket. Engem van aki kifejezetten bosszant (kissé elavultnak vélem a válaszait), csomó témakörben, a nap minden szakában ”zsizseg”. Ennek ellenére külön tisztelem, hogy akár névvel is vállalja a véleményét.
Igen vannak kb 10 perce szóltam a moderátoroknak a válasza miatt! Le is vették!Sajnos szerintem vannak 1 páran akik csak gunyolódni és beszólni járnak ide! Leszólják a másikat eszméletlen válaszokat adnak!
2010. okt. 20. 11:40
2/30 anonim válasza:
Témánál vagyunk!!!!!!! -megint-
nyugodtan pontozzatok le!! hajrá. bár már kicsit unalmas.... három hónapja ez megy Carmen igy meg úgy meg ilyen h.... meg ekkora bal-.....
2010. okt. 20. 11:41
3/30 anonim válasza:
én szeretem Carment :)
2010. okt. 20. 11:43
4/30 anonim válasza:
köszi ....
vannak akik utálnak és azt hiszik hogy nem tudok róla ...
Carmen minden lében kanál de legalább NEM OSTOBA ÉS ROSSZINDULATÚ mint itt sokan! Én szeretem olvasni amiket ír.
2010. okt. 20. 11:44
6/30 anonim válasza:
inkább csak sokat tapasztaltam jót és rosszat egyaránt.
na mindegy.
2010. okt. 20. 11:45
7/30 A kérdező kommentje:
Kedves Carmen!
Még nem olvastam ezzel kapcsolatban Rólad semmit, mivel azokat a kérdéseket nézem csak meg, amik érdekelnek.Pontozni nem szoktam, kivéve az eddig feltett 4 válaszomra érkezőket, de szuper tanácsokat kaptam.
Egyébként az a stílus, ami idegesít: lekezelő szuperanyuk, vagy az 1 szavas válaszok.
2010. okt. 20. 11:51
8/30 anonim válasza:
értem.
már megszoktam hogy b....gatnak.
jó lenne ha sokkal több jóindulatú ember járna ide. de ez csak ábránd ....
lehet hogy a természetemből fakad hogy én vagyok itt a jó marha akit lehet cseszegetni de ha majd egyszer megelégelem akkor eltünök és gyúlhatnak az örömtüzek a tudós anyák kertjeiben.
2010. okt. 20. 11:54
9/30 anonim válasza:
Na én már ezért sem írok alá. Carmen is állandóan megkapja a magáét, mert meri vállalni, hogy ő kicsoda.
2010. okt. 20. 12:43
10/30 anonim válasza:
Egyébként a 63%-os, 75/N, több unokás nagymama válaszaitól kivagyok már... A legkisebb állítólag 13-14 hónapos, csak azt nem tudom, hogy ő szülte-e ennyi idősen, vagy az unokájáról beszél. (A lányának vagy a menyének meg biztos osztja az észt...) szösszenetei: 2-3 hónaposan éjjel nincs szoptatás, mer' aludjon a gyerek éjszaka, ne egyen! 2-3 hónaposan nyugodtan lehet adni neki háztartási keksszel almát, meg persze tehéntejet, mer' abban van a vitamin, a tápszer az csak xar mű dolog...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!