Titeket nem idegesítenek azok, akik kérdeznek itt valamit, és utána abszolút nem reagálnak a válaszokra?
Egyrészt, ha hasznos a válasz, akkor egy köszit igazán visszaírhatna, másrészt, gyakran van, hogy visszakérdeznek tőle stb. és nem válaszol rá.
Csak felteszi a kérdést, aztán már nem is érdekli a választ vagy mi van?!
Ez igaz, de több napig?
Jól van, végülis mindegy, ez egy totál anonim oldal, épp ezért nulla a felelősség.
van jó oldala és rossz is...
hát igen... attól még, hogy névtelenek az emberek, lehetnének udvariasak stb.
néha az emberek úgy kérdeznek, hogy "gyorsan, SOS, VALAKIIII", tehát teljes kétségbeesésben, és mégsem köszönik meg... :S
De, eléggé idegesít.
Főleg amikor a kétségbeesett kérdezőnek kiteszem a lelkem kb. és próbálok segíteni, hosszasan gépelem a választ. Erre semmit nem reagál rá. (Vissza szoktam nézni még hetek múlva is, ha unatkozom...) Bár az se jobb, ha reagál rá de érzed, hogy nem érintette meg nem fogta fel a válaszod lényegét és süket fülekre találtál. Ez olyan rossz, mert eleinte úgy érzed hasonló dolgokon mentetek keresztül aztán látod, hogy felesleges volt neki írnod.
De az is nagyon felhúz, amikor kérdést teszek fel, mert szükséges a továbbiakhoz és nem válaszol rá. De a legtöbben ilyenkor visszaírnak, csak a kérdést hagyják figyelmen kívül és csak irkálnak. Nem értem, hogy lehet valaki ennyire figyelmetlen!!!!! Vagy ha nem akar válaszolni akkor írja le. Én simán beírom, hogy az adott kérdésre nem szeretnék választ adni vagy hasonló. Bár ez ritka, hiszen anonim oldal és nem tudom a főkérdéshez kapcsolódó kérdések közül mégis melyik lehet olyan kínos...
na mindegy.
De az is jó még, amikor beírsz egy normális választ és nem reagál rá semmit. A többi válaszadóhoz intéz pár mondatot, de a te korrekt válaszod nem érdekli. Mások hiába szövegeltek neki a semmiről és hiába ismételte az első válaszol után mindenki ugyanazt nem tűnik fel senkinek...
Egyébként általában felnőttek csinálnak ilyet, szóval nem áll fenn az a szituáció, miszerint nem engedik őket a géphez vagy hasonló.
Sokan sosem válaszolnak, hónapok múlva sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!