Miért reagálnak durván a kérdezők ok nélkül a kapott válaszokra?
Írok egy példát:
Anyuka babája nem fejlődik a vártnak megfelelően. Kiírja a kérdést, hogy mit tegyen. Válaszolok rá, mert ugyanebben a cipőben jártam, és bár a gyerekorvos elhajtott, szakemberhez fordultam, és beigazolódott a sejtésem. Hozzátettem, nem biztos, hogy náluk is pont ez a baj, és az Ő döntése, hogy utánamegy-e a dolognak. Erre lehordott, hogy miért minősítem Őt?!
Más esetben nagyon határozottan ajánlottam a kivizsgálást, akkor meg az volt a baj.
Mindezt kulturáltan, segítő szándékkal, tapasztalatok alapján. Miért reagálnak így az emberek? Csak a megnyugtató válaszok a jók?
Te leirtad a välaszt, segitettel...es nyugodj meg ennyivel. a Toväbbiakat nem kell felvenni, mert ez lesz belöle.
mäsik megoldäs, h nem is irsz :)
A kismamák gyagyásak. :)
Te is voltál kismama, tudhatod, ha nem is saját példából, hát a játszótéren, vagy a kötelező tanácsadásra várva...
Nem kell velük foglalkozni. Főleg olyanokkal nem, akik orvosi problémáikat akarják megoldani a gyakorikérdéseken. Ők duplán gyagyásak. :)
Egyébként én azt vettem észre, hogy egyre többen vannak akik rettentően rosszhiszeműek. Ha írsz valamit, akkor azt a lehető legnegatívabban értelmezik.
Szerintem ez nagyrészt a sok kötözködőtől van, az emberek hozzászoktak, hogy mindenki rosszindulatú és alapban ezt feltételezik mindenkiről.
Rengetegszer volt, hogy írtam valamit - szerintem - teljesen normális, sőt gyakran kifejezetten kedves hangnemben és rögtön kötözködésnek értelmezték, gyakran végig se olvasták, csak leordították a fejemet az első olyan mondatom után amibe bele lehetett látni valami rosszindulatút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!