Miért reagálnak durván a kérdezők ok nélkül a kapott válaszokra?
Írok egy példát:
Anyuka babája nem fejlődik a vártnak megfelelően. Kiírja a kérdést, hogy mit tegyen. Válaszolok rá, mert ugyanebben a cipőben jártam, és bár a gyerekorvos elhajtott, szakemberhez fordultam, és beigazolódott a sejtésem. Hozzátettem, nem biztos, hogy náluk is pont ez a baj, és az Ő döntése, hogy utánamegy-e a dolognak. Erre lehordott, hogy miért minősítem Őt?!
Más esetben nagyon határozottan ajánlottam a kivizsgálást, akkor meg az volt a baj.
Mindezt kulturáltan, segítő szándékkal, tapasztalatok alapján. Miért reagálnak így az emberek? Csak a megnyugtató válaszok a jók?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:26
Szerintem meg inkább azt kéne bevezetni, hogy csak a kérdező pontozhasson, más senki.
Mert így csak úgyis arra megy ki az egész, hogy kinek szimpatikus a válaszod...
Sajnos vannak olyan emberek, akik nem hajlandóak megérteni, hogy a másik fél csak segíteni próbál, még így anonim módon is.
Amúgy meg ez az egész pontozás egy hülyeség, csak arra jó, hogy akinek nem tetszik a válasza valakinek őt lepontozzák, szóval az egészet meg kéne szüntetni.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!