Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért reagálnak durván a...

Miért reagálnak durván a kérdezők ok nélkül a kapott válaszokra?

Figyelt kérdés

Írok egy példát:

Anyuka babája nem fejlődik a vártnak megfelelően. Kiírja a kérdést, hogy mit tegyen. Válaszolok rá, mert ugyanebben a cipőben jártam, és bár a gyerekorvos elhajtott, szakemberhez fordultam, és beigazolódott a sejtésem. Hozzátettem, nem biztos, hogy náluk is pont ez a baj, és az Ő döntése, hogy utánamegy-e a dolognak. Erre lehordott, hogy miért minősítem Őt?!

Más esetben nagyon határozottan ajánlottam a kivizsgálást, akkor meg az volt a baj.

Mindezt kulturáltan, segítő szándékkal, tapasztalatok alapján. Miért reagálnak így az emberek? Csak a megnyugtató válaszok a jók?

2011. máj. 23. 10:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:26

Szerintem meg inkább azt kéne bevezetni, hogy csak a kérdező pontozhasson, más senki.

Mert így csak úgyis arra megy ki az egész, hogy kinek szimpatikus a válaszod...

2011. máj. 24. 07:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyszerű, mert nem olyan válaszokat kapnak amit hallani akarnak.
2011. máj. 30. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy az utolsó írta. De ennek van egy másik oka is, amiről nem a felhasználók tehetnek: Nem tudjuk néha a kérdésünket úgy megfogalmazni, ahogy szeretnénk, (kérdésed túl rövid, ez eldöntendő kérdés stb.) ezért aztán nem mindig olyan választ kap az ember, amire valójában kíváncsi.
2011. máj. 30. 11:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak olyan emberek, akik nem hajlandóak megérteni, hogy a másik fél csak segíteni próbál, még így anonim módon is.

Amúgy meg ez az egész pontozás egy hülyeség, csak arra jó, hogy akinek nem tetszik a válasza valakinek őt lepontozzák, szóval az egészet meg kéne szüntetni.

18L

2011. jún. 22. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!