Mi ez a sok lepontozó mániás az utóbbi időben? Ezeket mikor ette ide a fene ennyire?
Betegségeket az interneten keresztül nem lehet diagnosztizálni, hiába is szeretnéd. :D
Bizonyítani meg nem akarom, hogy jobb vagyok, mint mások. Ha találsz az írásomban hibát, akkor kijavíthatod te is, mert szerintem ez hasznos dolog.
Azt meg már leírtam, hogy arrogáns stílus nélkül is lehet szólni valakinek arról, ha rossz a helyesírása.
80
Ezzel bizonyítod hogy igazam van. Köszi a segítséget :D
#82.
Azt a választ egy másik személy írta, nem én. Egyébként meg jogos volt az észrevétele.
81
100%-ban nem Viszont aki kényszeresen csinál valamit az szinte biztos OCD-s
Azzal semmi baj nincs ha szólsz valakinek.
Viszont ami itt megy az már sok. Te is látod nem? Ez már nem a segítségről szól.
83
Jogos volt de a gúnyoló nevető fej azt bizonyítja hogy igazam van. Nem segíteni akar csak alázni, és provokálni.
Nem kell egyetérteni de el kell fogadni hogy az interneten nem nézi mindenki a helyesírást és nem lesznek ettől hülyék.
#84.
Na, látod. Azzal még szerinted sincs baj, ha valaki normális stílusban szól a helyesírási hibákról.
Azt meg én magam is írtam, hogy az elgépeléseket és a vesszőhibákat nem szokásom javítani és ezt egyébként feleslegesnek is tartom. De attól még zavaró tud lenni, ha valaki szándékosan nem figyel oda arra, hogy hogyan ír.
88.
Gondolom nem csak te írsz ide és mivel nincs név így nem mindig tudom megkülönböztetni hogy kihez tartoznak az arrogáns kommentek.
Gondolom érted hogy mivel van a bajom, mert nem azzal ha segíteni akar valaki hanem felesleges provokálással és alázzassal.
De én is megyek. Nem erről szól a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!