Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi ez a sok lepontozó mániás...

Mi ez a sok lepontozó mániás az utóbbi időben? Ezeket mikor ette ide a fene ennyire?

Figyelt kérdés
Azt látom hogy az utóbbi időben teljesen normális, átlagos kommentekre is repül a piros! És mivel a zöld alig, így csomó válasz pirosodik be. Valamiről lemaradtam volna? Mi folyik itt mostanában?

2023. márc. 18. 20:52
 81/102 anonim ***** válasza:
31%

Betegségeket az interneten keresztül nem lehet diagnosztizálni, hiába is szeretnéd. :D

Bizonyítani meg nem akarom, hogy jobb vagyok, mint mások. Ha találsz az írásomban hibát, akkor kijavíthatod te is, mert szerintem ez hasznos dolog.

Azt meg már leírtam, hogy arrogáns stílus nélkül is lehet szólni valakinek arról, ha rossz a helyesírása.

2023. márc. 19. 14:29
 82/102 anonim ***** válasza:
5%

80

Ezzel bizonyítod hogy igazam van. Köszi a segítséget :D

2023. márc. 19. 14:30
 83/102 anonim ***** válasza:
51%

#82.

Azt a választ egy másik személy írta, nem én. Egyébként meg jogos volt az észrevétele.

2023. márc. 19. 14:32
 84/102 anonim ***** válasza:
14%

81

100%-ban nem Viszont aki kényszeresen csinál valamit az szinte biztos OCD-s

Azzal semmi baj nincs ha szólsz valakinek.

Viszont ami itt megy az már sok. Te is látod nem? Ez már nem a segítségről szól.

2023. márc. 19. 14:34
 85/102 anonim ***** válasza:
7%
Na asszem megyek inkább grillezni, ez már csak szájkarate ami itt megy, a végére egy jó tanács, nyelvtanncáival felesleges vitatkozni, vallásos szinten hisz abban amit csinál, úgy sem fogja befejezni, és képtelen megérteni mi vele a gond, ő " igényes ", tapsoljátok érte emg inkább.
2023. márc. 19. 14:36
 86/102 anonim ***** válasza:
14%

83

Jogos volt de a gúnyoló nevető fej azt bizonyítja hogy igazam van. Nem segíteni akar csak alázni, és provokálni.

Nem kell egyetérteni de el kell fogadni hogy az interneten nem nézi mindenki a helyesírást és nem lesznek ettől hülyék.

2023. márc. 19. 14:36
 87/102 anonim ***** válasza:
14%
85 igazad van
2023. márc. 19. 14:37
 88/102 anonim ***** válasza:
59%

#84.

Na, látod. Azzal még szerinted sincs baj, ha valaki normális stílusban szól a helyesírási hibákról.

Azt meg én magam is írtam, hogy az elgépeléseket és a vesszőhibákat nem szokásom javítani és ezt egyébként feleslegesnek is tartom. De attól még zavaró tud lenni, ha valaki szándékosan nem figyel oda arra, hogy hogyan ír.

2023. márc. 19. 14:39
 89/102 anonim ***** válasza:
6%

88.

Gondolom nem csak te írsz ide és mivel nincs név így nem mindig tudom megkülönböztetni hogy kihez tartoznak az arrogáns kommentek.

Gondolom érted hogy mivel van a bajom, mert nem azzal ha segíteni akar valaki hanem felesleges provokálással és alázzassal.

De én is megyek. Nem erről szól a kérdés.

2023. márc. 19. 14:56
 90/102 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom, hogy felütötte a fejét a fäszkalap-szindróma nevezetű betegség, és ez terjed! Rosszabb, mint a covid.
2023. márc. 19. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!