Mi ez a sok lepontozó mániás az utóbbi időben? Ezeket
mikor ette ide a fene ennyire?
Figyelt kérdés
Azt látom hogy az utóbbi időben teljesen normális, átlagos kommentekre is repül a piros! És mivel a zöld alig, így csomó válasz pirosodik be. Valamiről lemaradtam volna? Mi folyik itt mostanában?
Igen ha valaki elírt valamit akkor nevetve a földbe kell döngölni és úgy csinálni mintha mi tökéletesek lennénk.
Akinek más nincs ez is jó.
2023. márc. 19. 13:53
53/102 anonim válasza:
Igen, a szöveget nyugodtan oda lehet hányni bármilyen igénytelenül. Rátok semmilyen szabály nem vonatkozik. :D
2023. márc. 19. 13:55
54/102 anonim válasza:
Valami kis örömük legyen az életben nem?
Ja elnézéts. Valmi kis örömuk leygen az élebten nem?
Nehogy már értelmetlen legyen létezésük. :)
2023. márc. 19. 13:55
55/102 anonim válasza:
Szegény írni nem tudóknak teljesen mindegy, hogy kijavítják-e őket, vagy sem. Úgyis mindenhogy frusztráltak. :D
2023. márc. 19. 13:58
56/102 anonim válasza:
Ja igen mert ha elirok valamit már nem értelmes az élet :D
A GPS az OCD alfaja.
Én OCD-s vagyok és lehet kezelni, ne aggódj van rá megoldás. Tudom milyen szörnyű a kényszerbetegség.
Ahogy az arrogancián is lehet javítani csak időbe telik. Nem kell mindenkibe belerugni aki kihagyott egy vesszőt.
Szorítok
2023. márc. 19. 13:59
57/102 anonim válasza:
Nem értem...Nálam ez az igényesség egyik mércéje. Persze belefér néhány elírás, az nem baj, de ha valaki "ijen igenytelen" módon ír, akkor az annyit is ér.
2023. márc. 19. 14:00
58/102 anonim válasza:
55
Szerintem inkább az a frusztrált aki mindenkit javítgatni akar :D
2023. márc. 19. 14:00
59/102 anonim válasza:
#58.
Mindenki magából indul ki.
Attól még, hogy te frusztrált vagy, mert nem tudsz helyesen írni, nem mindenki van így ezzel. :D
2023. márc. 19. 14:02
60/102 anonim válasza:
Nem is hülyeség, hogy kényszerbetegek, egyszerűen nem bírják ki, hogy ne javítgassanak, mindenki más érdekes simán továbblapoz, vagy válaszol a kérdésre és ennyi, ezek meg, durr, ott egy hiba, jajj nem bírom, ki kell javítanom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!