Mi ez a sok lepontozó mániás az utóbbi időben? Ezeket mikor ette ide a fene ennyire?
Nem olyan ritka. Így is van elég bajuk, sokakat piszkálnak a suliban/munkában és nem veszik komolyan őket, de azért még rugj bele te is. A nővérem majdnem magántanuló lett miatta.
Vannak igénytelen tahók de a nyelvtannácik abba is belekötnek ha kihagy valaki egy vesszőt vagy elír valamit.
És attól még hogy nem figyelek betegesen a helyesírásra még nem leszek igénytelen tahó.
Mint már írtam semmi szükség az arrogáns, lekezelő stílusra. Ezzel csak magát minősíti az illető. A saját felsőbbrendűségét akarja bizonygatni de az ellenkezőjét éri el.
De nem erről szól a poszt, itt be is fejezem.
Nekem személy szerint nem szokásom az elgépelésekről, vagy a vesszőhibákról szólni, de az azért szerintem érthető, ha az olyan szarvashibák, mint a "mien", a "lessz", meg a "juk" zavarják az embereket.
Az arrogáns stílus valóban nem jó semmire, de attól még elvárható lenne, hogy figyeljen oda a helyesírásra az ember, főleg, ha nincs olyan problémája, ami ebben akadályozná.
26-ossal értek egyet.
Nem tudják elfogadni hogy van más vélemény + ennyi örömük van az életben.
33
Én is csak erre tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!