Miért van ennyi rosszindulatú, kötekedő kommentelő
manapság?
Figyelt kérdés
A nagy részét elengedem a "fülem mellet" de van ami már tényleg sok. Ha visszaszólok, akkor meg engem tiltanak le. Privátba meg töröl, és ennyi. A másik, hogy vannak akik sportot űznek abból hogy lepontoznak. Miért van ez? Régebben nem volt ennyi gyö*ér itt.
Én arra lennék kíváncsi, hogy miért csillagozod ki, amikor legyökerezel másokat.
Szégyelled? Félsz? Gyökér.
2022. nov. 21. 12:19
3/18 NTBS válasza:
Az emberek zöme problémákkal küszködik és ez így nyilvánul meg náluk.
2022. nov. 21. 12:48
4/18 anonim válasza:
Nem tudom ti mit olvastok, itt abból űznek sportot, hogy a hülyeségeket felpontozzák.
2022. nov. 21. 21:43
5/18 Darius- válasza:
Nem engedheted meg, hogy rajtad kifogjon egy troll ugy, hogy bekapcsolodsz a vitajaba, amelyet kiprovokalna. Ha kapna ra valaszt. Én vagy nem valaszolok vagy olyat irok, amit nem szeretne olvasni egyéb dologrol (nem sértegetésre gondolok). Tehat elvarja bekapcsolodjal abba a csevejbe, amit o el szeretne inditani valamirol. Nem kell erre reagalni, mert nem kivansagmusor az élet. Raadasul egy ismeretlen személyrol van szo, nem kell neki megfeleni.
2022. nov. 21. 22:03
6/18 anonim válasza:
Szerintem valójában arról van szó, hogy nincs más érved, ezért a vitapartnered letrollozásával próbálkozol, mert akkor úgy érzed nem kell érvelni.
2022. nov. 21. 22:06
7/18 Darius- válasza:
5- Nem. Azért nem valaszolok, mert azt szeretné. Nem engedem, hogy o iranyitsa a beszélgetést, nem az lesz, amit szeretne.
Természetesen ez trollok esetében érvényes, normalis beszélgetésnél nem.
2022. nov. 21. 22:10
8/18 anonim válasza:
Mert attól függ az objektív igazság, hogy ki irányítja a beszélgetést? Egyre úgy tűnik, hogy te valóban az igazságot akarod elkendőzni.
2022. nov. 21. 22:12
9/18 Darius- válasza:
5-Miért is kéne részt vennem olyan beszélgetésben, amit a masik szeretne ? Lehet engem nem érdekel a téma. Az élet nem kivansagmusor. Hidegen hagy azt hiszi-e a masik nem tudom ra a valaszt vagy azt, hogy nem lattam, vagy éppen azt, hogy nem kivanok valaszolni.
Most peldaul ugy vélem, hogy nincs benned kompromissuum, nem arra torekszel, hogy a témat megértsd, hanem arra hogy ellentmondj. Ezért a kovetkezo kommentedre nem fogsz valaszt kapni itt.
2022. nov. 21. 23:38
10/18 anonim válasza:
Én ezt a pontozód dolgot sem értem, most akkor mi van ha lepontozták? Ennél már csak az jobb mikor utána bekérdi hát de miért pontoztatok le? Aztán kap még egy lepontozást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!