Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt ezen az oldalon miért...

Itt ezen az oldalon miért ennyi rosszindulatú kommentelő van?

Figyelt kérdés
Rájöttem már, hogy az a gond ha az ember föltesz egy kérdést mert nem tud esetleg valamit, és egyből fikázzák, hogy ezt még az 5 éves gyerekem is tudja. Mért nem tudnak normális választ adni? Egyátalán miért vannak akkor itt minek kommentelnek, ha nem a kérdésre adnak vállaszat?
2015. máj. 29. 21:00
 1/6 A kérdező kommentje:

Nem beszélve, a sok értelmetlen válaszról és a hülyeségekről.

Gondolom majd ide is önnek a nagyon vicces trollok akik élvezik ezt és majd tele nyomják hülyeséggel ezt a kérést is.

Igen nagyon menő dolog ez! Gondolom ebből elsz pénze,munkája, és állása? Nemde?

2015. máj. 29. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
2015. máj. 29. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

Nos kezdeném ott hogy sokszor megszólnak a százalékom miatt. Hála a "troll"oknak mindig lepontoztak valahányszor normális választ írtam. Így tartok most itt.

ÉS észrevettem ha baromságokat írok, többségében felpontoznak, de nem mindig, így elég gyanússá válik az olyan ember akinek elég magas a százaléka, gyanús mert nem biztos hogy a hasznosak a válaszai ennek ellenére is.

2015. máj. 29. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

NA igen, meg az olyanok akik belinkelnek meg megszólnak egy újabb kérdést, ez igazából idegesítőbb, legalábbis számomra mint hogy ismétlik a kérdést.

elmondom miért nem zavar, mert egyáltalán nem szoktam figyelni az ezer éves kérdéseket, amelyek tán tán hasonlítanak mondjuk a tiedhez, szóval szerintem nicns vele gond.

Miért ne tehetne fel az ember akármilyen kérdést. Bezzeg az egészségi problémás kérdésekre nem válaszol senki, vagy a fontosabb kérdésekre, ennek pedig az az oka hogy sok a mit sem ért kötekedő válaszoló. Erre talán azt írnák forduljon az illető orvoshoz ahelyett hogy egészségi dolgokat kérdez, akkor most egy újabb kérdés, miért van ezen az oldalon egészségi téma ha mindezek ellenére elküldenek a fenébe? Sőt mi értelme akkor az oldalnak ha bármilyen nemű kérdésre a válaszok alpári és elküldő stílusban érkeznek?

2015. máj. 29. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Nem is csak azt fikázzák, hogy k tudja meg ki nem, hanem a többi, esetleg jó indulatú válaszolót, és a kérdezőt is leszólják. Feltételezik, hogy rajtuk kívül senki nem tud semmit. A bunkó embereken kívül, még ott vannak a trollok is, a sok kamu kérdéssel, meg debil viccel. Nem egy rendes válaszomat leszólták, lepontozták, mert éppen úgy tartotta kedvük. A múltkor (állat kategória) adtam egy rendes választ, és odaírtam, hogy feleslegesen okoskodnak, meg feltételeznek bármit a kérdezőről látatlanban, erre mit kapok: Ő tudja, hogy ez így van.....

Nah persze...igen hihető...abszolút.

A másik amikor kérdést teszek fel (szintén állat kategória) és az értelmes válaszok helyett az "okosok" meg "állatszakértők" kezdik a hülyeségüket, hogy nem vagyok jó állattartó, meg így meg úgy. Utána le mertem írni, hogy ilyesmit nem írtam, és nem tudom, hogy hol olvasta a hülyeséget, erre azt a választ kaptam, hogy mostanában divat hogy "ilyet nem írtam" meg nem akarja elmagyarázni, hogy mit jelentenek a mondataim. Leírtam neki, hogy ne okoskodjon, tudom, mit írtam, semmi szükség rá, hogy bármi ismert nélkül 3 sor írásból a kis képzeletével idióta dolgokat állapítson meg rólam (úgy, hogy egy szó sem igaz belőle), ha valamii nem tetszik nem kötelező szétOFFolni a kérdésemet. És még neki állat fejjebb.

Számtalan ilyen esetet tudnék még mondani. És ezek a felhasználók teszik olyan rosszá, és idegesítővé ezt az oldalt amilyen.

2015. máj. 30. 22:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Teljesen igazat adok neked, utolsó! És megy a (Y) annak aki értelmes válaszokat adott!
2015. máj. 30. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!