Itt gyakorikérdésekben miért van sok rosszindulatú ember?
Figyelt kérdés
Szinte sokszor kötekedő válasz adnak és csak direkt szórakoznak,meg ahelyett,hogy válaszolnának értelmesen rittig nem a választ írják,hanem mást,örülnek más kárának és azt nézik,hogy hogy tegyenek másnak keresztbe.
Miért van itt sok rosszindulatú ember?
2013. máj. 13. 15:51
1/7 anonim válasza:
Internet. Van aki így szórakozik, nem kell velük törődni, nemhogy válaszolni.
2/7 anonim válasza:
Vannak jó indulatú emberek is, így van egyensúlyban az internet.
3/7 Antimod válasza:
Nem csak itt van, a frusztráció az oka. A legtöbb ember - ha megfigyeled - frusztrált valami miatt, valamilyen mértékben.
Ha emiatt nem "támad rá" a másik emberre, az már fél bölcsesség.
4/7 A kérdező kommentje:
Persze,jó vannak itt normális emberek,de sajnos van ugyanannyi kötekedő is.
2013. máj. 13. 16:01
5/7 anonim válasza:
Meglehet, hogy nem is rosszindulatból teszik, hanem így akarják ellensúlyozni a kisebbségi érzésüket. Mint pl. most én is.:-)
6/7 anonim válasza:
Én igyekszem legtöbbször korrekt választ adni. De ki mit vesz ugye kötekedésnek és mit érez sértésnek az más kérdés. Sokan úgy tesznek már fel kérdést, hogy az ő általuk elképzelt választ várják rá és semmi mást nem fogadnak el. Utána jön a lepontozgatás. Kérdem én: akkor minek ír ki kérdést, ha más véleményét nem fogadja el?
7/7 anonim válasza:
Igazad van tényleg vannak itt trógerek,de azért némely kérdező (és válaszoló) is megérdemli a bunkóságot ha olyan hülyék mint a s*egg stb
Hogy miért van itt sok rosszindulatú ember?Mert ez az internet pöcegödre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!