Tényleg ilyen rengeteg a rosszindulatú ember ezen az oldalon, vagy rosszul vettem észre?
Ezt én is tapasztaltam, sok kérdésnél ok nélkül bántják a kérdezőt. Meg sem várják, hogy megvédje magát, vagy rá sem kérdeznek a dolgokra, aztán sokszor kiderül, hogy ok nélkül bántják a kérdezőt.
A másik oldala meg az, hogy tényleg van sok olyan kérdés, hogy én is csak pislogok:S Ez alatt azt értem, hogy ha már az ember állatot vállal, legalább arra vegye a fáradságot, hogy utána néz az igényiknek. Pl., volt egy olyan kérdés, amiben kiderült, hogy egy bizonyos halból kettő darabot tart a kérdező, miközben az a hal csapathal, tehát minimum 8-10en kellene, hogy legyenek, más különben állatkínzásnak minősül, ez törvénybe van foglalva, nem mi válaszolók okoskodunk, és találjuk ki, ez törvény és kész! De attól még, lehet normálisan is válaszolni, hogy "figyelj, ezt nem így kellene", nem pedig olyan stílusban, mintha a seggünkből rángattuk volna elő a másikat:S
mark86
sok rosszindulatú ember van,egyedül a sport-mozgás-egyéb kérdésekben "elfogadott" a "minősíthetetlen" hangnem!
keményen edző testépítők között természetes és jellemformáló hatású,ha valaki le van hülyézve,vagy az étrendje le van sz@rozva! ha megsértődik akkor esélytelen(ugyanis ez a sport nem sírós viráglelkű kislányoknak való),ha megkérdezni miért mondtunk ilyet,normális választ kap!
lehet lepontozni de ez van....
Egyszerű az ok:
Jani felkel hajnali 5-kor, iszonyatos fejfájással. Lezuhanyzik, magába tölti a reggeli kávéját, és talán némi maradék szendvicset, aztán indul a 6:10-es buszhoz. Már a megállóba is úgy ér be a busz, hogy tömve van, de felpréselődik rá valahogy, és átutazza a fél vidéket, miközben idegenek préselődnek hozzá, akiknek a fele nem ismeri a zuhanyt, a másik fele pedig túl jól ismeri a bagót és a fröccsöt. Mire beér a munkába, 7:20 van, izzadt és büdös.
Erre a főnöke is elkezdi bas.zogatni, és ez így megy 8-9 órán keresztül. Végre mehet haza, végigutazza ugyanazt az órányi kálváriát a busszal, hazaér, otthon pedig zsörtölődik vele az asszony, hogy miért nem segít neki a fürdetésben, miért nem megy ki növényt öntözni este 8-kor? Mire ágyba kerül, van vagy 11 óra, persze semmi szex, ereje sincsen hozzá. Reggel kezdődik elölről, aztán megint, és megint... és így megy ez 50 éven át. Aztán meghal.
Akinek ilyen a sorsa, az nem valószínű, hogy kedveskedni fog itt, a névtelenséget biztosító gyakorikérdéseken. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!