Eddig, ha írtam a moderátoroknak, hogy elírtam valamit egy kommentemben, nem jelentett nekik problémát átjavítani. Most miért lett hirtelen az?
Tartok tőle, hogy ez nem troll, hanem rosszabb. A toronyban van némi probléma.
...és ilyenek adnak tanácsot az oldalon...
41: Nem tudom, mi a trollkodás abban, hogy elmagyarázom, miért lenne értelme egy új funkció bevezetésének.
Mellesleg várnám a cáfolatokat az SG-s és Youtube-os érveléseimre. Persze trollozni meg hülyézni egyszerűbb.
Elég érdekesen használod a Gy.k.-t; rendszeres közreműködés igénylésével.
Nem tudok együttérezni veled.
Elküldés után az jelenik meg, amit a válasz-ablakba írtam. Nem olvasgatom a megjelent írásaimat. Úgy érezném magam, mint a viccben a bolond. /Levelet ír a bolond. Egy ápoló megkérdezi, hogy kinek írja a levelet? A bolond azt válaszolja, hogy saját magának. Az ápoló megkérdezi, hogy és, mi van a levélben? Honnan tudjam még nem kaptam meg, válaszolja a bolond./ Én tudom, mi van abban, amit írtam. Nekem nem hiányzik a megjelenés utáni módosítás lehetősége.
Azt nem értem, hogy miért kéne olyan lehetőséget biztosítani, mint más oldalak teszik? Például, a Vicces Viccek oldalon az értékelést 1-től 5-ig pontozással lehet értékelni. A Gy.k.-nak is ilyen értékelést kéne biztosítania? Vagy a Vicces Vicceknek kéne hasznos, félig-meddig hasznos, nem hasznos értékelési lehetőséget adnia? Még mielőtt valaki egyiknél a másikkal példálózna.
És, nem tudok hatni a moderátorokra; sem arra kötelezve őket, hogy javítgassák, amit kérsz, sem arra biztatva őket, hogy ne tegyék. Ez a ti ügyetek. Legfeljebb, kitartásra tudok idézni neked Madách-i tanácsot: „ember: Küzdj, és bízva bízzál!”.
43: Nekem például szokásom újraolvasni régebbi kérdéseimet és kommentjeimet, ilyen-olyan okokból, akár 10 évvel ezelőttről is. Nem hiszem, hogy ezért bolond lennék. Itt most egy saját nézetet akarsz általános tényként beállítani.
A lényeg, hogy az oldal érvelése, hogy ha bevezetnék ezt az opciót, akkor az extra-trollkodást szülne. És én erre mondom azt, hogy az SG-n és a Youtube-on is működik a dolog anélkül, hogy ilyesmi övezné. (A Facebookot azért nem írom, mert ott ugye a többség a valós nevén van fent, a kamuprofilok könnyen kiszűrhetőek, és lehet azt mondani, hogy ezért nem áll senki érdekében a szerkesztve trollkodás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!