Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Eddig, ha írtam a moderátorokn...

Eddig, ha írtam a moderátoroknak, hogy elírtam valamit egy kommentemben, nem jelentett nekik problémát átjavítani. Most miért lett hirtelen az?

Figyelt kérdés
Tegnap elírtam valamit, szokás szerint rájuk írtam, hogy legyenek szívesek, javítsák már át, ahogy azt többször is megtettem az elmúlt hónapokban. Erre visszaírtak, hogy én is át tudom, csak írok egy másik kommentet, ahol helyesbítek. Eddig ez nem volt probléma, nekik, most miért az? Ha esetleg megterhelőnek érzik a javítgatást (Nem tudom, rajtam kívül hányan írnak még rájuk ilyen kéréssel.), akkor talán mégiscsak el kellene gondolkodni egy kommentszerkesztési opció bevezetésén, legalább 2 vagy 3 percig a kiírás után.

2021. márc. 16. 08:28
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
45%

Tartok tőle, hogy ez nem troll, hanem rosszabb. A toronyban van némi probléma.

...és ilyenek adnak tanácsot az oldalon...

2021. márc. 17. 08:33
 42/44 A kérdező kommentje:

41: Nem tudom, mi a trollkodás abban, hogy elmagyarázom, miért lenne értelme egy új funkció bevezetésének.

Mellesleg várnám a cáfolatokat az SG-s és Youtube-os érveléseimre. Persze trollozni meg hülyézni egyszerűbb.

2021. márc. 17. 08:39
 43/44 anonim ***** válasza:
21%

Elég érdekesen használod a Gy.k.-t; rendszeres közreműködés igénylésével.

Nem tudok együttérezni veled.

Elküldés után az jelenik meg, amit a válasz-ablakba írtam. Nem olvasgatom a megjelent írásaimat. Úgy érezném magam, mint a viccben a bolond. /Levelet ír a bolond. Egy ápoló megkérdezi, hogy kinek írja a levelet? A bolond azt válaszolja, hogy saját magának. Az ápoló megkérdezi, hogy és, mi van a levélben? Honnan tudjam még nem kaptam meg, válaszolja a bolond./ Én tudom, mi van abban, amit írtam. Nekem nem hiányzik a megjelenés utáni módosítás lehetősége.

Azt nem értem, hogy miért kéne olyan lehetőséget biztosítani, mint más oldalak teszik? Például, a Vicces Viccek oldalon az értékelést 1-től 5-ig pontozással lehet értékelni. A Gy.k.-nak is ilyen értékelést kéne biztosítania? Vagy a Vicces Vicceknek kéne hasznos, félig-meddig hasznos, nem hasznos értékelési lehetőséget adnia? Még mielőtt valaki egyiknél a másikkal példálózna.

És, nem tudok hatni a moderátorokra; sem arra kötelezve őket, hogy javítgassák, amit kérsz, sem arra biztatva őket, hogy ne tegyék. Ez a ti ügyetek. Legfeljebb, kitartásra tudok idézni neked Madách-i tanácsot: „ember: Küzdj, és bízva bízzál!”.

2021. márc. 17. 16:26
 44/44 A kérdező kommentje:

43: Nekem például szokásom újraolvasni régebbi kérdéseimet és kommentjeimet, ilyen-olyan okokból, akár 10 évvel ezelőttről is. Nem hiszem, hogy ezért bolond lennék. Itt most egy saját nézetet akarsz általános tényként beállítani.

A lényeg, hogy az oldal érvelése, hogy ha bevezetnék ezt az opciót, akkor az extra-trollkodást szülne. És én erre mondom azt, hogy az SG-n és a Youtube-on is működik a dolog anélkül, hogy ilyesmi övezné. (A Facebookot azért nem írom, mert ott ugye a többség a valós nevén van fent, a kamuprofilok könnyen kiszűrhetőek, és lehet azt mondani, hogy ezért nem áll senki érdekében a szerkesztve trollkodás.)

2021. márc. 17. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!