Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Eddig, ha írtam a moderátorokn...

Eddig, ha írtam a moderátoroknak, hogy elírtam valamit egy kommentemben, nem jelentett nekik problémát átjavítani. Most miért lett hirtelen az?

Figyelt kérdés
Tegnap elírtam valamit, szokás szerint rájuk írtam, hogy legyenek szívesek, javítsák már át, ahogy azt többször is megtettem az elmúlt hónapokban. Erre visszaírtak, hogy én is át tudom, csak írok egy másik kommentet, ahol helyesbítek. Eddig ez nem volt probléma, nekik, most miért az? Ha esetleg megterhelőnek érzik a javítgatást (Nem tudom, rajtam kívül hányan írnak még rájuk ilyen kéréssel.), akkor talán mégiscsak el kellene gondolkodni egy kommentszerkesztési opció bevezetésén, legalább 2 vagy 3 percig a kiírás után.

2021. márc. 16. 08:28
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
28%
Mert nem akarod megérteni.
2021. márc. 16. 11:10
 12/44 A kérdező kommentje:
12: Példa nélkül nehéz is.
2021. márc. 16. 11:56
 13/44 anonim ***** válasza:
96%

Példa? Az eddigi több tucat, amit a korábbi topikokban találsz, nem elég? Ugye, hogy nem akarod megérteni?

Kiírok egy kérdést: Miért lenne jó Orbánt megválasztani? Egy perc alatt 5 válasz jön egy ilyenre. Két perc alatt már két oldal. Ekkor gyorsan átírom Gyurcsányra.

Folytassam?

Tudom, szerinted senki nem tenne ilyet. Á, tényleg nem. Hiszen amúgy sincsenek itt trollok, ugye?

2021. márc. 16. 12:14
 14/44 anonim ***** válasza:
46%
Neked se sok életed van. Utcára egyáltalán ki jársz?
2021. márc. 16. 13:08
 15/44 A kérdező kommentje:

13: Én elsősorban kommentszerkesztésről beszélek. Hogy a kérdést nem lehet szerkeszteni, az csakugyan nem annyira baj.

De ha mégis, ezt, amit írsz, akkor sem lehet általánosságban megállapítani. Ennyire gyorsan nem jön minden kérdésre válasz. És nem csak a Politika kategória létezik.

Más szemszögből nézve: Ha én troll lennék, és kommentszerkesztgetéssel akarnék kiakasztani másokat, valószínűbb, hogy egy olyan platformot keresnék, ahol korlátlanul lehet szerkeszteni (pl. Youtube), nem pedig olyat, ahol csak egészen rövid ideig.

2021. márc. 16. 13:22
 16/44 A kérdező kommentje:
De amúgy nem egészen értem ezt az Orbánt Gyurcsányra átírós példát sem. Mégis mi lenne benne a logika és a haszon egy trollnak? Lepontoztatás? Nem valószínű. Hisz az orbánisták alapból lepontozzák a gyurcsányisták istenítő kommentjeit és vica versa. Tehát lényegében semmit nem dobna a latba.
2021. márc. 16. 13:34
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

"Ha én troll lennék"

"Mégis mi lenne benne a logika és a haszon egy trollnak?"

Te tényleg ennyire sötét vagy? Értelmet keresni a trollkodásban? Logikát? Hasznot? Ember, tudod te mi az a trollkodás? Szarkavarás. Nincs értelme, célja, haszna. Például egyre inkább úgy tűnik, te is csak trollkodsz. Nincs értelme, haszna, célja, de mégis csinálod.

Azt egyébként tudtad, hogy nem csak te létezel a világon? Más emberek is vannak, akik nem olyanok, mint te. Akik másképp gondolkodnak. A kutyát nem érdekli, hogy te mit csinálnál ha troll lennél. Lehet, hogy te egy szent vagy - egy ostoba, de jó indulatú szent -, de vannak, akik meg élveznék, hogy lehet hülyéskedni az átszerkesztéssel.

Nem azt kell nézni, hogy te személy szerint mit csinálnál, vagy mit tartasz hasznosnak vagy érdekesnek. Olyan flamewarok lennének itt, ha át lehetne szerkeszteni a hozzászólásokat, hogy öröm lenne nézni.

2021. márc. 16. 16:48
 18/44 anonim ***** válasza:
81%
Mi lenne, ha most leírnám, hogy mit csinálj az édesanyáddal a ravatalon? Részletekbe menően. Te nagyon kiborulnál, elküldenél engem mindenhova, aztán én átírnám arra, hogy 2+2=4 - és ott lenne alatta, hogy te mocskolódsz. Emiatt. Szerinted kinek kell ez?
2021. márc. 16. 16:50
 19/44 A kérdező kommentje:
17: Nem. A trolloknak is van céljuk. Ha más nem, akkor az, hogy másokat felhergeljenek. Beszólogatásokkal meg kommentkiforgatásokkal. Itt az oldalon pedig fő jellemzők a lepontozás és a kamusztorik.
2021. márc. 16. 17:10
 20/44 A kérdező kommentje:
18: Ennyi erővel ez a youtube-on is símán megtörténhet. De még egyszer mondom, ha mondjuk 2 percig lehet szerkeszteni a kommentet, és te ilyet írnál, én akkor jó eséllyel csak az időlimit lejárta után olvasnám el. És akkor már nem tudnád átszerkeszteni. Most is 16:50-kor írtad, és csak rá 15 percre olvastam.
2021. márc. 16. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!