Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Eddig, ha írtam a moderátorokn...

Eddig, ha írtam a moderátoroknak, hogy elírtam valamit egy kommentemben, nem jelentett nekik problémát átjavítani. Most miért lett hirtelen az?

Figyelt kérdés
Tegnap elírtam valamit, szokás szerint rájuk írtam, hogy legyenek szívesek, javítsák már át, ahogy azt többször is megtettem az elmúlt hónapokban. Erre visszaírtak, hogy én is át tudom, csak írok egy másik kommentet, ahol helyesbítek. Eddig ez nem volt probléma, nekik, most miért az? Ha esetleg megterhelőnek érzik a javítgatást (Nem tudom, rajtam kívül hányan írnak még rájuk ilyen kéréssel.), akkor talán mégiscsak el kellene gondolkodni egy kommentszerkesztési opció bevezetésén, legalább 2 vagy 3 percig a kiírás után.

2021. márc. 16. 08:28
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
59%

Nem akarod megérteni, hogy nem az számít, te mit csinálsz. Te csak egy jelentéktelen ki senki vagy itt. Az, hogy te lassú vagy, nem jelenti, hogy mindenki az. Az, hogy te nem élnél vissza a rendszerrel, nem jelenti, hogy senki nem élne vissza vele.

Kérdezném, érted-e, de nyilvánvaló, hogy nem. Innentől meg nincs értelme vitázni veled, mert ha nem fogadod el, hogy egy meg egy az kettő, akkor felesleges tovább menni.

Viszlát.

2021. márc. 16. 17:16
 22/44 A kérdező kommentje:

Szóval, néha-néha nyilván megeshetne trollkodás rövid időlimit esetén is, de nem válna szerintem jellemző dologgá. Ha egy troll beszól valakinek valami durvát, akkor kb. 1:500 lenne az esélye annak, hogy az illető olyan gyorsasággal reagál, hogy még a trollnak is legyen ideje szerkeszteni.

Ha másképp nem, kísérleti jelleggel ki lehetne próbálni a dolgot. Aztán ha csakugyan trollkodást szül, megszüntetnék.

2021. márc. 16. 17:16
 23/44 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, ha egy troll ír valami durvát, a megoldás egyszerű. Várni kell minimum 2 percet, és csak utána reagálni. Akkor már nem tudná szerkeszteni.
2021. márc. 16. 17:19
 24/44 anonim ***** válasza:
72%

Na jó, még egy komment, aztán végeztem veled.

Te kifizeted a költségét a komplett weboldal újraprogramozásának, az adatbázis újratervezésének, a tesztelésnek, a hibajavításoknak, az őjabb teszteléseknek, a hibajavításoknak, a másik platformon tesztelésnek, hibajavításnak?

Merthogy ez az üzemeltetőnek semmi hasznot nem hoz, az egyértelmű. Akkor miért is ölne bele nemkevés pénzt? Mert te, egyes egyedül szeretnéd? Aztán majd látod, hogy bazze tényleg nem működik, és lehet visszacsinálni az egészet.

De, igen, ez rengeteg idő, rengeteg munkaóra, és egy - vagy több - programozó munkája sokba kerül.

2021. márc. 16. 17:19
 25/44 A kérdező kommentje:

24: Erre megint csak azt tudom mondani, a legutóbbi újításokra sem számítottak. Sokan (köztük még én is) le lettek szólva, hogy tök fölsöleges az oldalfejlesztésével kapcsolatos bármilyen kérdés, mert úgysem változtatnak.

És nem egyes egyedül szeretném. Ha rákeresel, láthatod, hogy többen is tettek már fel kérdést, hogy miért nem lehet szerkeszteni a kommenteket.

2021. márc. 16. 17:22
 26/44 A kérdező kommentje:
24: Amúgy meg nem tudom, milyen visszacsinálásról beszélsz. Hogy a kommentszerkesztési opció él-e vagy nem, azt az üzemeltetők egy kattintással el tudnák utána dönteni.
2021. márc. 16. 17:24
 27/44 A kérdező kommentje:
Ami még eszembe jut, az is lehetne mondjuk, hogy csak az tudjon szerkeszteni, aki legalább 4-es szintű.
2021. márc. 16. 17:25
 28/44 anonim ***** válasza:
31%

Várjak perceket amíg válaszolok egy kérdésre? Csak ne stopperrel üljek már itt. Az ember kikapcsolódni jár ide, lazán relaxból válaszolgatni, nem plusz munkát csinálni magának.

Ha meg két perc alatt eszedbe jut mit írtál el, és még ki is tudod annyi idő alatt javítani, akkor most is tudsz rá egy kis időt szánni elküldés előtt, hogy átnézd, átolvasd, jól átgondold.

2021. márc. 17. 05:14
 29/44 A kérdező kommentje:
28: Még egyszer mondom, elsősorban kommentszerkesztésre gondolok, nem kérdésszerkesztésre. De ha utóbbinál maradunk: Mennyire gyakran esik meg veled, hogy elsőként válaszolsz egy friss kérdésre úgy, hogy még nem telt el 2 perc a feltevése óta?
2021. márc. 17. 05:34
 30/44 anonim ***** válasza:
0%
Az olvasottak értelmezése sem igazán megy neked, bocs. Sehol nem írtam kérdésről. Válaszról írtam először, második felét meg kommentre és válaszra is lehet érteni. De kérdés sehol nincs említve.
2021. márc. 17. 05:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!