Eddig, ha írtam a moderátoroknak, hogy elírtam valamit egy kommentemben, nem jelentett nekik problémát átjavítani. Most miért lett hirtelen az?
Figyelt kérdés
Tegnap elírtam valamit, szokás szerint rájuk írtam, hogy legyenek szívesek, javítsák már át, ahogy azt többször is megtettem az elmúlt hónapokban. Erre visszaírtak, hogy én is át tudom, csak írok egy másik kommentet, ahol helyesbítek. Eddig ez nem volt probléma, nekik, most miért az? Ha esetleg megterhelőnek érzik a javítgatást (Nem tudom, rajtam kívül hányan írnak még rájuk ilyen kéréssel.), akkor talán mégiscsak el kellene gondolkodni egy kommentszerkesztési opció bevezetésén, legalább 2 vagy 3 percig a kiírás után.2021. márc. 16. 08:28
31/44 A kérdező kommentje:
30: De igen, itt kérdésről írtál:
"Várjak perceket amíg válaszolok egy kérdésre? Csak ne stopperrel üljek már itt. Az ember kikapcsolódni jár ide, lazán relaxból válaszolgatni, nem plusz munkát csinálni magának."
2021. márc. 17. 06:22
32/44 anonim válasza:
Szerintem a kérdező egyértelműen troll:
"De igen, itt kérdésről írtál:"
"Várjak perceket amíg válaszolok"
Ennyire hülye nem lehet. Ez már egyértelműen trollkodás.
33/44 A kérdező kommentje:
32: Azt írod, hogy sehol nem írtál kérdésről. Miközben az általam is idézett részben egyértelműen arról van szó, konkrétan a kérdésre válaszolás a téma. És akkor én vagyok a hülye? Fenemód érdekes.
2021. márc. 17. 07:24
34/44 anonim válasza:
A kérdésre válaszolás az válaszolás, te szánalom.
Válaszolni akar a kérdésedre, és várnia kell, hogy válaszolhasson, a te két perces várakozást elváró ostoba elképzelésed szerint.
35/44 A kérdező kommentje:
34: Uramatyám! Igen, és én erre írtam, hogy elsősorban kommentszerkesztési lehetőséget szeretnék, nem kérdésszerkesztésit. Majd megkérdeztem, hogy átlagosan hányszor esik meg veled, hogy egy kérdésre válaszolva elsőként még 2 percen belül vagy a feltevéstől számítva.
2021. márc. 17. 07:47
36/44 A kérdező kommentje:
Amúgy meg akkor nyilván az SG-fórum is ostoba, amiért 5 perces kommentszerkesztési lehetőséget vezetett be (eredetileg ott sem volt). A Youtube meg aztán főleg, pláne, hogy ott korlátlanul lehet szerkeszteni. És egy nagy rakás olyan videó van ott, ami az efféle trollkodás melegágya lehetne, főleg a politikai tartalmúak. Én mégsem tapasztaltam még soha. De majd lehet jön valaki, és rámcáfol.
2021. márc. 17. 07:50
37/44 anonim válasza:
Ez menthetetlenül ostoba. Én kiszálltam.
38/44 A kérdező kommentje:
Mert erre már nem tudsz mit mondani. Nem meglepő.
2021. márc. 17. 08:03
39/44 anonim válasza:
Hát igen, van az a szint, amire már nem lehet. ;)
40/44 A kérdező kommentje:
Vagy csak kifogytál az érvekből, mert látod, hogy a másiknak van igaza.
2021. márc. 17. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!