Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nem kelelne azokat is tiltani...

Nem kelelne azokat is tiltani az oldalról akik nem elentik a 16 év alattiakat?

Figyelt kérdés

megy a bújtatás rendesen. De ha kiderül , hogy valaki 16 év alatti és még válaszol is neki valaki én menten tiltanám azt is aki válaszol.

Azért nevetséges hogy majd 4 napja fent volt az oldalon egy egyértelműen 12 éves kérdező és nem jelentette senki de azért válaszolgattak neki. pl...

2020. jún. 25. 11:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%

Te jelentetted?

Te elmúltál már 16 éves?

Nem tudhatod h a kérdező valójában 12 éves volt.

lehet valaki direkt úgy kérdezett h ne tűnjön felnőttként teljesen tudatlannak.

2020. jún. 25. 11:22
 2/26 A kérdező kommentje:
DE, abban a kérdésben konkrétan bevallotta, hogy annyi. És jelentettem természetesen már törölték is.
2020. jún. 25. 11:23
 3/26 anonim ***** válasza:
65%

Ahhoz hogy töröljék, elég egy jelentés is.

Tehát akkor egy ember maradjon csak az oldalon?

Pl. én sem jelentettem, mert nem láttam a kérdést.

Jelezd már a modiknak légyszi, hogy töröljék a profilomat.

2020. jún. 25. 11:37
 4/26 A kérdező kommentje:
NEm megy a szövegértelmezés? Azokról szóla kérdés akik hozzászóltak a kérdéséhez egy 1 év alattinak és tudják is , hogy az mégse jelentik.
2020. jún. 25. 11:41
 5/26 A kérdező kommentje:
16*
2020. jún. 25. 11:41
 6/26 anonim ***** válasza:
89%
A jelentés egy opció és nem kötelezettség. A szabályt betartatni azzal lehet, aki megszegi azt, és azt bizonyíthatóan teszi (kiírja a korát). Mivel nem kötelező jelenteni a szabálysértő dolgokat, nem tudsz számon kérni senkit érte. Soha nem fognak olyan szabályt hozni, hogy te köteles legyél az észlelt dolgokat jelenteni, úgyhogy kénytelen leszel elengedni ezt a problémát. Ugyanígy az általános iskolás kötelező olvasmányos meg házi feladatos kérdéseket sem törlik, mert nem bizonyítható hogy tényleg a 10 éves gyerek teszi fel a kérdést, vagy egy felnőtt. Hiába tudod, hogy 10 ezer ilyen kérdésből 1 lesz amit nem gyerek kérdez, de akkor sem tiltják amíg bele nem írja a korát a kérdésbe.
2020. jún. 25. 11:46
 7/26 anonim ***** válasza:
9%
Gyermekvédelmi törvény tiltja a 16 éven aluliak regisztrációját. Sokan nem tudják, hogy bűnrészesnek minősül az, aki szemet huny felette és nem jelenti. Nem is értik, mi a baj azzal, ha 16 éven aluli. Én mindig jelentem és próbálom felvilágosítani az embereket, hogy a gyerek érdekét szolgálja a törvény, nem ellene van. Én nem mondom, hogy tiltani kéne azt, aki nincs tisztában a törvénnyel. Szimplán kell jópár ember, aki ezt folytonosan leírja és nem csak 1-2 kérdésnél lesz látható, hogy miért tilos 16 éven alul regisztrálni. Talán akkor jobban megértik.
2020. jún. 25. 11:55
 8/26 anonim ***** válasza:
62%
A GDPR EU-s adatvédelmi rendelet és nem gyermekvédelmi törvény, mivel minden természetes személy kezelt személyes adataira vonatkozik, amit valaki üzleti célból használ fel. Hiába fogod ezt leírni a kérdések alá, sem az ötödikes Pistikét nem érdekli, miközben neki nagyon sürgősen SOS-ben kellene az Egri csillagok cselekménye, sem azokat akik válaszolnak neki, mert ő csak segíteni akar a másiknak és nem keresztbe tenni neki, nem az ő felelőssége a 16 éven aluliak ügye, hanem az oldalé.
2020. jún. 25. 12:00
 9/26 A kérdező kommentje:

igen utolsó pontosan valahogy így.

HA kiírsz egy kérdést 2 külön aspektusban már háborognak , de ezt a szabályt szeretik elsunnyogni , pedig a gyerek érdeke.

2020. jún. 25. 12:01
 10/26 A kérdező kommentje:
utolsó előtti
2020. jún. 25. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!