Nem lehetne valahogy a 16 év alattiakat kigyomlálni az oldalról?
Elvileg nem is regisztrálhatnának mégis sok kérdésben ott vannak sajnos.
Nincs rá mód valami szűrő, vagy valami?
akkor arad a fgyelésmeg a jelentgetés, más mód nincs.
Esetleg a x/f vagy vmi iylesmire szűrőt gondoltam , de ez is kijátszható
Látom, nem esett le senkinek a tantusz az első válaszban.
Pont ugyanarra céloztam, mint amit a második ír.
Kamu e-mail címet kreálni egy perc.
Senki nem ellenőrzi annak hitelességét.
Regisztrációkor sem történik semmiféle kontroll, csak egy megerősítő link megy arra a címre.
Milyen törvényes eszköze lehetne az üzemeltetőnek?
Ráadásul pont az idén igen jelentősen megszigorították az unióban az adatkezelési szabályokat.
De tegyünk mindent félre.
Legyen mondjuk elvárás egy személyi igazolvány szám.
Akkor már nem is annyira anonim, legalábbis a gyakoris munkatársak számára nem az.
És arra mi a biztosíték, hogy az személyi azé, aki regisztrál? Nem anyuka, nem apuka, nem nagyobb testvér igazolványa?
Egyetlen dolgot tud tenni a moderátor. Aki fiatalabbnak mutatja magát, azt törlik.
3-as vagyok. Miközben írtam, az első választ törölték, így az írásom eleje nem a most látható első válaszra vonatkozik.
Szóval abban óvodásnak adtam ki magam, a végén meg odaírtam felnőtt életkort.
Ezzel kívántam szemléltetni, miért is nem lehet megoldani a kérdezett dolgot.
Miért vannak itt letolva a válaszok?
Semmiféle lehetősége nincs az üzemeltetőnek az egzakt szűrésre. Ezen mit lehet lepontozni? Ez tény, s amit előttem írtak az is.
A piros/zöld kéz pedig nem tetszik/nem tetszik gomb.
De oké, nem ér semmit egyik válasz sem. De akkor írjatok mást!
7-es, kérdező viszontválasza: Sokszor esett erről már szó.
Nem jó megoldás az, ha a kérdező pontozhat.
Hogy miért? Ha tudja, melyik válasz a helyes, akkor felesleges volt kérdeznie. Ha meg nem tudja, mi alapján tud szelektálni?
Ez a kérdés más jellegű, ezt tényleg magad is tudod értékelni, de sok olyan van, amit tényleg nem tudsz értékelni.
Most nem jut eszembe példa, de legyen mondjuk az, hogy van valahol szemfelszedő, vagy már a nők eldobják inkább a harisnyát?
Nos, ha erre a google sem ad választ, akkor honnan tudod kiválogatni az egymásnak gyakran ellentmondó válaszok helyességét?
Ha a lecsó receptjét írom le, vagy sértegetlek stb., azt le tudod nyomni, jelenteni.
De az igen, van még ilyen, illetve a már régen nics közül melyik lesz a helyes?
"Nem lehetne valahogy a 16 év alattiakat kigyomlálni az oldalról?"
Mi bajod van a 16 éven aluiakkal?
tiltja a szabályzat.
ha ennyi esze nincs hogy más kort adjon meg akkor repüljön az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!