Keresztes Bence kérdése:
15 éves vagyok, elvileg most nyáron már dolgozhatok szülői engedéllyel, viszont ahány diákszővetkezetnél voltam bent mind azt mondta nem alkalmaz 16 év alattiakat. Ismer valaki esetleg bármilyen helyet vagy dsz. -t ami alkalmaz ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Még a fürgediáknál is voltam (tudom hogy nem egy jó hely de mondom jobb mint a semmi de még ott sem alkalmaztak pedig volt egy standjuk ahol december környékén odamentem beszélgettem velük és mondták hogy most nyáron dolgozhatuk náluk, hát nem2017. júl. 11. 18:23
1/9 anonim válasza:
Bp vagy Balaton környékén rengeteg olyan diákszövetkezet van ahol alkalmaznak 14éveseket esetleg menj át egy másikba.
Ha pl vidéki városban élsz nagy esélyel csak 16-18 évtöl fogsz találni
Pl Debrecenben se találsz munkát 14 évtöl
Maximum várj egy évet ennyi amit tudsz tenni.
15f
2/9 anonim válasza:
A kisebb szövetkezetek között keresgélj szerintem.
3/9 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok nem tudom bevállalhatom-e hogy balatonra megyek dolgozni biztos biztosítanak szállást stb
2017. júl. 12. 08:05
4/9 A kérdező kommentje:
1# én most nem vagyok egy dsz.-nél sem így átmenni nem tudok, bármilyen munka jó lenne
2017. júl. 12. 08:11
5/9 A kérdező kommentje:
És ajánlani nem tudnátok ilyen kissebb diákszövetkezeteket?
2017. júl. 12. 08:12
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi de ez volt az első amivel próbálkoztam, én konkrét helyekre lennék kíváncsi ahol ennyi idősen alkalmaznak
2017. júl. 12. 20:26
8/9 anonim válasza:
Ne várj a sült galambra.
Hs 15 évesen munkát akarsz: érdeklődj, érdeklődj és érdeklődj!
9/9 A kérdező kommentje:
Nyár eleje óta folyamatosan csak keresgélek, összesen 20 dsz.-el vettem fel a kapcsolatot és sehol nem dolgoztatnak 15 évesen, ezért más tapasztalataira lennék kíváncsi hogy konkrétan hol kaptak munkát 15 évesen, már feketén is elvállalnám építkezésen a rakodást csak legyen már valami pénzem nyáron
2017. júl. 13. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!