Ha kérdéseket, válaszokat ok nélkül törölnek, az milyen következményekkel jár?
Ugyebár, ha mi felhasználók megszegjük az oldal szabályait, akkor törlik a kérdésünket/válaszunkat, ha többször is előfordul ilyesmi, akkor a profilunkat is. Ez tiszta sor. De mi van, ha úgy törlik a kérdést, választ, hogy nem szegett szabályt? Csak mert mostanában úgy érzem, hogy rám szálltak a cenzorok.
Nemrég azért törölték az egyik kérdésem, mert szerintük már egyszer feltettem. Csakhogy valójában az történt, hogy ugyanabban a stílusban tettem fel a kérdést, és ugyanúgy a lányokat céloztam meg, ergo a kérdések első 5 szava megegyezett. De attól még rohadtul nem ugyanazt kérdeztem. De jó, mindenki követhet el hibát, csak hogy én így akkor 6 óráig nem tudok kérdést feltenni, szóval duplán szívok más lustasága, hanyagsága miatt. Aztán megint törlésre került egy kérdésem, feltehetőleg azért, mert szerepelt benne a cigány szó. De nem volt rasszista, csak érdekelt, hogy más hogy reagálta volna le a helyzetet, amit én átéltem aznap.
Most meg szembe jön egy kérdés borzalmas helyesírással, de ez még nem minden, mert a csaj (k-pop bandáról kérdezett, szóval gondolom, hogy csaj volt), fogalmazni sem tudott. Simán jelenthettem volna a kérdést, mert ugyebár "A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan)", de nem, ehelyett leírtam, hogy tanuljon meg írni, és után tegye fel újra a kérdést, szóval semmi sértőt nem írtam. Erre az én válaszom törlik. Ez jól van így? Őket kiellenőrzi? Csak mert a rendőrségnek is van belső ellenőrzése.
Nekem is.
Csak nem szabad túl nehéz vagy túl sok problémát írni nekik.
De néha elég nehéz eltalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!