Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ha kérdéseket, válaszokat ok...

Ha kérdéseket, válaszokat ok nélkül törölnek, az milyen következményekkel jár?

Figyelt kérdés

Ugyebár, ha mi felhasználók megszegjük az oldal szabályait, akkor törlik a kérdésünket/válaszunkat, ha többször is előfordul ilyesmi, akkor a profilunkat is. Ez tiszta sor. De mi van, ha úgy törlik a kérdést, választ, hogy nem szegett szabályt? Csak mert mostanában úgy érzem, hogy rám szálltak a cenzorok.

Nemrég azért törölték az egyik kérdésem, mert szerintük már egyszer feltettem. Csakhogy valójában az történt, hogy ugyanabban a stílusban tettem fel a kérdést, és ugyanúgy a lányokat céloztam meg, ergo a kérdések első 5 szava megegyezett. De attól még rohadtul nem ugyanazt kérdeztem. De jó, mindenki követhet el hibát, csak hogy én így akkor 6 óráig nem tudok kérdést feltenni, szóval duplán szívok más lustasága, hanyagsága miatt. Aztán megint törlésre került egy kérdésem, feltehetőleg azért, mert szerepelt benne a cigány szó. De nem volt rasszista, csak érdekelt, hogy más hogy reagálta volna le a helyzetet, amit én átéltem aznap.

Most meg szembe jön egy kérdés borzalmas helyesírással, de ez még nem minden, mert a csaj (k-pop bandáról kérdezett, szóval gondolom, hogy csaj volt), fogalmazni sem tudott. Simán jelenthettem volna a kérdést, mert ugyebár "A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan)", de nem, ehelyett leírtam, hogy tanuljon meg írni, és után tegye fel újra a kérdést, szóval semmi sértőt nem írtam. Erre az én válaszom törlik. Ez jól van így? Őket kiellenőrzi? Csak mert a rendőrségnek is van belső ellenőrzése.

2020. jún. 20. 16:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
5: Ami a C-betűs szót illeti: Én egyszer feltettem egy olyan kérdést, hogy kinek mi a véleménye arról, amikor valaki avval az ostoba, demagós érveléssel védi a cigányokat, hogy attól, hogy barna a bőrük, ők is ugyanolyan emberek. Törölték, mert gyűlöletkeltő és rasszista. Holott a magyarázatomban is kifejtettem, hogy mire gondolok. Nem azt mondom, hogy nem emberek, mert más a bőrük színe. Hanem hogy röhejes, hogy a liberálisok úgy akarják beállítani, mintha a magyarok csak és kizárólag emiatt utálnák őket. Holott köztudott, hogy mik az utálat okozati tényezői.
2020. jún. 22. 08:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
demagós=demagóg
2020. jún. 22. 08:45
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, általában azok írják a C-betűs szóval, akik kimondottan gyűlölik/utálják/megvetik őket. Valószínűleg úgy látták a "Hogyan reagálnátok arra, ha egy cigány az utcán csakúgy hozzá érne a hátatokhoz?" kérdésedet, hogy gyűlölködni szeretnél. Tehát úgy értelmezendő, hogy itt nem arra vagy kíváncsi, hogy mi történik, ha valaki random, hozzányúl az emberhez az utcán, hanem kimondottan az adott etnikumra hogy reagáltok. Ez lehetett a baj a kérdéssel. Ha azt írod, hogy kisebbségi, akkor valószínűleg nincs gond.
2020. jún. 22. 08:52
 14/23 A kérdező kommentje:

13

Ha azt írom, kisebbségi, az nem egyértelmű. Ugyanis van még egy pár rajtuk kívül. Ez is milyen már, hogy kisajátítják a kisebbség szót. Pedig a beloianniszi görögök is kisebbségnek számítanak.

Ezeket nézd meg:

[link]

[link]

Jé, mindenhol a c betűs szó szerepel. Azért, úgy gondolom igazán tettek, hogy némileg pejoratívvá váljon ez a szó. Ezért nehogy már mi legyünk a hibásak.

2020. jún. 22. 09:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
14: Na ja, meg a szótárokon is így szerepel: Cigány-magyar, magyar cigány szótár. Nem pedig roma-magyar, magyar-roma.
2020. jún. 22. 09:07
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A magyar szó rájuk a cigány. Az a szó, hogy roma, cigányul van. Az angolokat sem nevezzük english-nek, a németeket sem deutsch-nak.
2020. jún. 22. 13:18
 17/23 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok..

Ezt bezzeg nem törölték. (Mondjuk szerintem nem is kéne, csak egyre kevésbé értem, mire fel törölték az én kérdésemet a gyangyák.)

2020. jún. 22. 19:49
 18/23 A kérdező kommentje:

Azt sem értem, hogy e kérdésnél miért enm törlik az első választ:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Bezzeg, ha a c betűsekre írnék ilyet, egyből kitörölnék még a profilomat is.

2020. jún. 22. 19:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Pár napja írtam az üzemeltetőnek erről - meg még sok másról - egy hosszú levelet.

Kíváncsi vagyok a reakciójukra.

2020. jún. 30. 22:54
 20/23 anonim ***** válasza:

Egy hét telt el.

Még nem reagáltak az üzemeltetők semmit.

Tartok tőle, hogy ilyen sokat ők nem akarnak foglalkozni a dologgal. Legalább 6 problémát felsoroltam a levélben.

2020. júl. 4. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!