Tegnap még 51%-os voltam mára már csak 47, nem tudom kinek jó játszani a lepontozgatással, és miért, de én már unom! Mást is lepontozgatják ok nélkül?
Nálam is uez volt...Lepontoznak csak azért,mert az én véleményem más.
Én már nem is nézem a %-ot.
92 volt még 1 hete, és ez a legbosszantóbb. Nagyon sokáig névvel írtam, mert úgy voltam vele az úgy közvetlenebb, persze név után ha kellett ha nem lepontoztak, akkor elrejtettem és azóta is csak fogy akár mit írok. Visszanéztem az elmúlt pár napi irományaimat és van hogy CSAK az enyémet pontozták le akár milyen tartalmú volt.
Különösebben engem sem érdekel de azzal nagyom fel tudnak bosszantani hogy mondjuk úgy ahogy írjátok nem értek egyet a többség válaszával és mást írok, egyből nekem esnek mondjuk 4-en hogy én inkább ne is írjak semmi ennyi %-al!
De most komolyan én attól vagyok jobb vagy rosszabb ember hogy itt ezen az oldalon hány %-os vagyok? Ez nevetséges! És lehet, hogy az aki lepontozgat 100x rosszabb mint én bármiben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!