Munkahelyemen ok nélkül csak úgy beszólt a takarító nő. Mit lehet tenni ez ügyben?
Ápolónő vagyok.
Akkor eszem amikor időm engedi, általaban nappalos műszakban ha hazaérek este már nem eszek, ejszakásban pedig egyáltalán nem. Igyekszem odafigyelni, mit mikor stb. Egy eve 15 kg-t fogytam.
Na most...az történt, hogy egy kissebbség beli takaritónőnk van. Akivel nagyon sok probléma volt már, megfenyegette kolléganőmet is, hogy "megvárja" munka után. Én személy szerint sosem szóltam neki egy rossz szót sem, sőt köszönésen kívűl mast egyaltalan nem.
Tegnap, 3kor sikerült leülnöm ebédelni...és beszólt, hogy "neked már ilyenkor nem kéne enned mert fogynod kéne"...csak pislogtam, kopni nyelni nemtudtam. Pedig ő sem kissebb. Na mindegy... Nemtudom felfogni hogy engedhet meg ilyet maganak valaki. Es a fonokseg pedig oket vedi.
23/L
Most értem rá leülni, Katika. Ez kimondottan diétás akármi. Megkóstolod?
Mindig valami váratlant kell valaszolni ilyenekre és még véletlenül se kell mutatni, ha sértő volt, amit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!