Milyen lenne a tökéletes GYIK dizájn számotokra, milyen színű, megjelenésű?
Igazából teljesen mindegy, csak ne legyen vakító. Így, hogy már nem tiszta fehér a válaszok alapja, hanem halvány zöld vállalhatóbb, mint ami előtte volt, hogy fekete szöveg és tiszta fehér alap.
Számomra a kérdések mögötti zöld is nagyon halvány, szívesen venném, ha sokkal intenzívebb lenne. Illetve számomra a kérdések közötti böngészés is túl világos összefolyós.
Számomra most tökéletes, hosszabb ideje tudom nézegetni, felfedezni, örülni az újdonságoknak; minden tetszik.
A néznivalóra fókuszálok, így nem gond a kétoldali fehér sáv, de ha sikerülne valamilyen színfedése, akkor még kényelmesebb lenne a hosszabb idejű használat, igaz, már csak picivel.
(Délelőtt, nagyon elkeseredtem a nagy fehérség idején, negyedóra után a fejem is megfájdult. Próbáltam éjjeli módban is, de az se volt jó.)
Egy biztos: az alap háttér 𝐍𝐄 legyen fehér!
Lehetne pl. ez a rendszerszín, és akkor a Windows beállítaná arra, amit adtál. Mindenki beállíthatná így a kedvenc színét.
A mostani világos kék (a válaszok) is lehetne sötétebb.
Valamit ki kellene találni arra is, hogy egy kérdésen vagy egy kategórián belül lehessen azonosítani, ha valaki többször válaszol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!