Milyen lenne a tökéletes GYIK dizájn számotokra, milyen színű, megjelenésű?
Tudod szerkeszteni az enyémet is, és új dolgokat is tudsz hozzáadni. :)
Csak azért csináltam így meg, mert írtad, hogy nem engedi bemásolni. (meg Drive-on sincs már ott az a txt, mert külön mappát csináltam a témáknak, s kicsit módosítottam is rajta)
Katt az Edit-re (ceruza ikon) majd a Code 1 alá beírod, ami kell.
S hogy honnan tudod, hogy mit hogy kell írni? Gyakorin nyomsz egy F12-t, mert akkor előjön az oldal forráskódja. Ha meg a kód fölé viszed az egeret láthatod, hogy mi mit jelöl. Az almenüket szépen lebontogatod, s megpróbálsz rájönni, hogy mi minek a színét adja. (én pl még nem jöttem rá, hogy ha több oldal van, az aktuális oldal számának a háttere az melyik) De ha megvan, akkor Ctrl + C -> Code 1 alá -> Ctrl + V, és átírod a színt.
De először ki kellene találni, hogy milyen színekkel nézne jól ki az oldal, mert a sötét témám minél többet nézem, annál roszabb. :D
Amúgy elvileg készül egy sötétebb színséma is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1048007..
Na szóval a világos theme kész lett. A tiedet alakítottam át.
Hogyan arra az oldalra egyébként feltölteni, hogy letölthető legyen? Ha megadom a színkódokat meg tudod csinálni? Vagy hogyan kell?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!