Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi a fenének létezik ez az...

Mi a fenének létezik ez az oldal még ha semmit nem lehet megkérdezni?

Figyelt kérdés
Akinek nem inge, ne vegye magára de folyton csak bunkóztok, piszkálódtok, kritizáltok! Mintha ti mindenkinél jobbak lennétek! Ez a nyamvadt oldalt azért jött létre, hogy kérdezünk! BÁRMIT! "google a barátod" Egy képernyő mögül nagyon könnyű ám keménykedni... Nagyon vagányok vagytok, hogy megaláztok másokat, egymást! Vegyétek már észre magatokat emberek! Miért kell bántanotok másokat? Egymást? Feltettem egy teljesen normális kérdést, és 10 válaszból 8 undorítóan bunkó volt, sértő, bántó. És csak egyetlen egy ember volt képes rendes és normális választ adni. A másik ember válaszának se eleje se vége nem volt, annak amit írt. Pár napja az újságban azt olvastam, hogy az emberiség megérett a kipusztulásra! Hát most már én is ezt gondolom!

2020. jan. 7. 20:27
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
81%
Tisztelt kérdező. valamilyen szintig egyetértek az általad feltett kérdés alapjával. Igen vannak válaszok amik durvák és nem közízlésre valók. Viszont azoknak is igazuk van akik azt írják hogy sokszor gyermeteg és kétértelmű a kérdés vagy annak megfogalmazása, igen ilyenkor többen (én magam is) szoktunk viccelődős esetleg nem rosszindulatú beszólós válaszokat adni. Én magam is szoktam ritkán kérdéseket írni, az viszont igaz hogy először megnézem a gokle keresés tud-e segíteni, második körben különböző fórumokat keresek az általam megvásárolni kívánt termékről vagy egyéb dologról ami nem világos számomra. Ha ennek ellenére nem találok rá választ (és természetesen minimum több tízezer vagy százezer forintot érintő kérdésről van szó) akkor ide írom a kérdést. Én ezekre még soha nem kaptam durva sértő választ, max nem biztos hogy előre vitte a tudásomat. Megjegyzem: soha senkinek nem jutott eszembe hogy piros vagy kék kezet osztogassak, ha valamivel nem értettem egyet lapoztam. Igaz, zöldet is csak azoknak akik egyértelműen segítettek döntést hozni. Soha leghátsó gondolatom sem volt hogy valakit jelentsek, töröltessek kérdést, választ vagy felhasználót. Felnőtt férfi ember vagyok és annak is tartom magamat, nem egy kisiskolás gyermeknek. Azt viszont ahogyan előttem nagyon sokan leírták én is aláírom hogy nagyon sok olyan kérdés van ami már-már kiveri a biztosítékot csak ahogyan mondtam nálam nagy teljesítményű a biztosíték. Végtelenségig sorolhatnánk de mindenki olvashatta a : Mit csináljak ha leégett egy palacsinta?: Hová tegyem az 1 dl. sütőolajat, A ti konyhátokban is szag lesz a bundáskenyér sütésekor? Nos: sajna amin Te ezzel a kérdéssel végig lovagolsz miszerint a macska 5-10 dkg. kajáját meg lehet-e melegíteni mikróban? Nos a válaszokból gondolom láthatod hogy valahol ez is ugyanaz a kategória.
2020. jan. 10. 15:00
 42/44 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező jó jó rendben csak adj már valamit annak a szerencsetlen állatnak, mert addig írogatsz itt hogy éhenhal szerencsetlenje, csórinak mindegy már hideg vagy meleg..

A macskádnak kivant joetvagyat na

2020. jan. 26. 18:33
 43/44 anonim ***** válasza:
72%
Kopog már a szeme az éhségtől csórinak, te meg leülsz a géped elé fórumozni, megmelegisd e a kajáját :D
2020. jan. 26. 18:36
 44/44 anonim ***** válasza:
31%
Szegény csórija alig várja hogy választ kapj erre a fontos kérdésre, erre megsértődsz mert csak ketten mondták hogy melegísd meg. :D képzeld magad a helyébe
2020. jan. 26. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!