Mi a fenének létezik ez az oldal még ha semmit nem lehet megkérdezni?
"Hát most már én is ezt gondolom!"
Abszolút egyet értek! Ha eltűnne végre a sok lusta marha, akik kb. "Hány óra van?" kaliberű kérdéseket tesznek fel, messze egyszerűbb lenne mindenkinek. Lehet, hogy a túlnépesedés is megoldódna? Kitudja :(
Én a Humor oldalon írogatok, ott a humor a lényeg, ha egyáltalán sikerül.
Az egyéb kérdéseknél tettem válaszoltam néhány komoly kérdésre, viszont aki nem tud kérdezni, az mit vár, olyankor odaírom hogy tegye fel értelmesen a kérdést.
Egyébként én is ugyanazt tapasztalom amit te, én pár hónapja írogatok, de azt hiszem olvasni se nagyon fogok, nem hogy írni. Sok a sörtét ember. Nekem is volt más véleményem többször is mint másoknak, amikor írtak valami segítőt, de sohasem játszottam istent, sohasem akartam mások fölé nőni. Néhányan el kezdenek okoskodni, sértegetni (engem nem sikerül, mert le...om), ahelyett hogy meghagynák a Kérdezőre a döntés jogát, hadd döntse el ő, hogy neki mi a jó válasz és kérdezzen ha valamit nem ért.
A beleugatók sokan vannak. Biztosan el fog szinvonaltalanodni teljesen az oldal. Így.
Már-ki
Néhány éve másként néztek ki a kérdések. "és szét van trollkodva" - olyan akkor is volt (néha):
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazif..
Én z indulás óta tudok erről az oldalról, de soha nem foglalkoztam vele. Nem lehet az, hogy a normális válaszolók egyre többen kiszálltak az egyre több hülye válaszoló miatt?
Mert én ezért fogok kiszállni.
Már-ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!