Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi a fenének létezik ez az...

Mi a fenének létezik ez az oldal még ha semmit nem lehet megkérdezni?

Figyelt kérdés
Akinek nem inge, ne vegye magára de folyton csak bunkóztok, piszkálódtok, kritizáltok! Mintha ti mindenkinél jobbak lennétek! Ez a nyamvadt oldalt azért jött létre, hogy kérdezünk! BÁRMIT! "google a barátod" Egy képernyő mögül nagyon könnyű ám keménykedni... Nagyon vagányok vagytok, hogy megaláztok másokat, egymást! Vegyétek már észre magatokat emberek! Miért kell bántanotok másokat? Egymást? Feltettem egy teljesen normális kérdést, és 10 válaszból 8 undorítóan bunkó volt, sértő, bántó. És csak egyetlen egy ember volt képes rendes és normális választ adni. A másik ember válaszának se eleje se vége nem volt, annak amit írt. Pár napja az újságban azt olvastam, hogy az emberiség megérett a kipusztulásra! Hát most már én is ezt gondolom!

2020. jan. 7. 20:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

"Melyik filmeknek a végén van olyan jelenet, ahol a főhős rockzenére lovagol el a naplementébe?"

"Melyik programokkal lehet fényképeket zenés videóvá alakítani?"

2020. jan. 9. 09:12
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

31: Már jöhet is a trollválasz: Ilyenek nem is léteznek. Mi a francnak kérdezel ekkora hülyeségeket?

Mert tényleg, ha abban sem vagyok biztos, hogy egy adott dolgon belüli bizonyos valami egyáltalán létezik, akkor miért tenném fel úgy a kérdést, hogy melyik az?

2020. jan. 9. 09:41
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
És érdekes, hogy a lentebbi példámra (amikor az utcán megkérdik, mennyi az idő vagy a főnököd megkér valamire a munkahelyen) semmit nem reagálsz. Mert ezt ugye már nem lehet megmagyarázni?
2020. jan. 9. 09:52
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a google-val simán megválaszolható (ál)kérdéseket az oldal üzemeltetői írják, hogy nagyobb legyen a kattintászám. :-D Ergo nagyobb a reklámbevétl.
2020. jan. 9. 10:18
 35/44 A kérdező kommentje:
Basszus kulcs! Miért kívánna valaki jó étvágyat a macskámnak? Egyértelmű hogy nekem szánták! Mert azt hitte vicces de csak azt hitte! És senkit sem pontoztam le.
2020. jan. 9. 17:52
 36/44 A kérdező kommentje:
Sajnos számomra nem egyértelmű hogy lehet e melegíteni! A tasakra nincs ráírva! Most ha minden oldalon azt írnák hogy "persze, lehet" nem írtam volna ki a kérdést. De az egyiken ajánlották a másikon meg nem! Most akkor a kettő közül döntsd el hogy melyik a megfelelő. Bocsánat hogy nem akarok rosszat annak a szerencsétlen öreg cicának! És igen! Nekem a 3 válasz közül egy volt a megfelelő csak.
2020. jan. 9. 17:57
 37/44 A kérdező kommentje:
Elég gyakran használom az oldalt. 90%-ban a már meglévő kérdések válaszaiból meg vannak oldódva a "problémáim". Pl a legutóbb a wick kenőcs megfázásra való, aki nem tudná) hogy mennyire hatásos. Voltak akik már megkérdezték így azok kérdések válasziból már én is tudtam, hogy általában szokott segíteni. De ha a neten nem találok rá választ vagy nincs még megkérdezve itt kénytelen vagyok ki írni. És szerintem nem volt hülyeség.
2020. jan. 9. 18:02
 38/44 anonim ***** válasza:

34: Igen, erre jó esély van. Ahogy arra is, hogy a 28-asban felhozott röhejes szabályt azért hozták, hogy kevesebb dolguk legyen a moderálással, mert ugye erre hivatkozva fel tudják menteni magukat az ezirányú munka egy részéről.

Ennél abszurdabb már csak az lehetne, ha mondjuk kitalálnának egy olyan szabályt, hogy: A kérdéseidben kerüld a "hány" szót, helyette inkább "mennyi"-t használj, mert előbbiről sokak az öklendezésre asszociálnak. Tehát a "Hány évbe telik?" helyett "Mennyi évbe telik?"-et kérdezz. Aki a "Hány év?" típusú kérdésekre azt feleli, hogy az évek nem tudnak hányni, az nem minősül trollnak.

2020. jan. 10. 06:02
 39/44 anonim ***** válasza:

Félve kérdem, ha ennyire nem tetszik az, hogy a "trollok mindenhol ott vannak a honlapon" és véleményetek szerint a "moderátorok nem végeznek jó munkát", akkor minek használjátok? Senki sem kötelez rá titeket, illetve, idáig egy pozitívumot se hoztatok fel, ami miatt úgy érzitek, a sok rossz ellenére is megéri látogatni a honlapot.

(Én szoktam jó étvágyat kívánni a kutyáimnak, ha látom, hogy egy ismerősöm kutyája eszik, akkor neki is mondom; nyílván nem a gazdáiknak kívánok jó étvágyat.)

2020. jan. 10. 08:00
 40/44 anonim ***** válasza:
50%
39: Néha ha például filmeket vagy sorozatokat keresek egy bizonyos tematikában, vagy programot-alkalmazást valamihez, azért akadnak értelmes válaszolók.
2020. jan. 10. 08:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!