Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi a fenének létezik ez az...

Mi a fenének létezik ez az oldal még ha semmit nem lehet megkérdezni?

Figyelt kérdés
Akinek nem inge, ne vegye magára de folyton csak bunkóztok, piszkálódtok, kritizáltok! Mintha ti mindenkinél jobbak lennétek! Ez a nyamvadt oldalt azért jött létre, hogy kérdezünk! BÁRMIT! "google a barátod" Egy képernyő mögül nagyon könnyű ám keménykedni... Nagyon vagányok vagytok, hogy megaláztok másokat, egymást! Vegyétek már észre magatokat emberek! Miért kell bántanotok másokat? Egymást? Feltettem egy teljesen normális kérdést, és 10 válaszból 8 undorítóan bunkó volt, sértő, bántó. És csak egyetlen egy ember volt képes rendes és normális választ adni. A másik ember válaszának se eleje se vége nem volt, annak amit írt. Pár napja az újságban azt olvastam, hogy az emberiség megérett a kipusztulásra! Hát most már én is ezt gondolom!

2020. jan. 7. 20:27
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Természetesen törölni fogom ezt a kérdést. Csupán arra voltam kíváncsi milyen válaszokat fogok kapni.
2020. jan. 7. 21:16
 12/44 anonim ***** válasza:
88%

"Megkérdeztem hogy a cica kaját meg lehet e melegíteni egy kicsit a mikróban"

Pedig bizony ez is a "Hány óra van?" kategória. Ha valaki olyan ostoba, hogy ezt kérdezni kell, számíthat a megfelelő válaszokra. Így is lett.

2020. jan. 7. 21:19
 13/44 A kérdező kommentje:
Tényleeeeg? Képzeld el hogy az egyik oldalon azt írták nem szabad, a másik oldalon meg azt hogy igen! Tehát kellet egy harmadik válasz is! Tényleg értelmetlen volt a kérdésem. Végül is mi baj lehet abból ha beteg lesz a házi állatom aki amúgy már elég öreg. Az anyám macskája volt, és őt örököltem tőle. Fontos számomra az egészsége és mielőtt még állatorvoshoz fordulnék megkérdeztem. Ezt tényleg tök felesleges volt! Egyébként szabad!
2020. jan. 7. 21:25
 14/44 anonim ***** válasza:
85%
Szabad? No shit, Sherlock... A fene gondolta volna! Legközelebb azért ne kérdezd meg, hogy magadnak megmelegítheted-e a vacsorát!
2020. jan. 7. 21:27
 15/44 A kérdező kommentje:
Akkor áruld már el nekem kérlek szépen hogy mi a "normális" kérdés számodra! Annyira kíváncsi vagyok!
2020. jan. 7. 21:30
 16/44 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Egy nem forró ennivalót biztos, hogy lehetne adni egy cicának. Olyan nyári szobahőmérsékletűt, ami se nem hűvös, se nem forró és még csak nem is meleg. 30-35 fok környékén, azzal nyáron is találkozik ha kint bóklászik a szabadban. Meg lehetne nézni azt is, hogy nyáron amikor a melegben felmelegszik kicsit az étel, azt mennyire eszi meg a cica, illetve mennyire ette meg nyáron. Na szóval, hogy ez csak télen fordul-e elő, vagy nyáron is?

Esetleg lehet-e, hogy valami hűvös helyen tartod a cica kaját, ami nekünk embereknek kellemes is lehetne, de a cicának már hideg?

Cicáknál a testhőmérséklet normálisnak tekinthető, ha 38 C fokos, cicáknál az normális, tehát ilyen melegebb nyárias napon megmelegedettre, de nem forróra még melegíthető, hiszen a saját testhője is ennyi. Eleinte próbáld egy lázmérővel megmérni, de a higany miatt a lázmérőt ne tedd mikróba, csak mikrózás után mérjed meg.

2020. jan. 7. 23:12
 17/44 TappancsMancs ***** válasza:
100%

"az egyik oldalon azt írták nem szabad"

Szerintem arra értették, hogy ne legyen olyan forró, mint ahogy emberek melegítik maguknak az ételt.

2020. jan. 7. 23:14
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezzél nyugodtan, mint te is mondtad, ez az oldal arra van kitalálva; a másik meg, ha valaki nem kedvesen ír, azzal nem kell foglalkozni, ne vedd magadra. Talán nem is veled van baja, hanem nagyon rossz napja volt, és az ő szintjén így reagálja le. Egyébként a "google a barátod" bizonyos szintig érthető. Például ha valamit 1 másodperc alatt kidobna pl rögtön az első, második, vagy harmadik találat az lenne, és valaki , valamelyik kérdező inkább megfogalmaz egy kérdést, és ehelyett csak vár és vár, miközben, ha beírná a keresésbe, akkor pillanat alatt megtalálná az információt, amit keres. Tehát bizonyos szintig indokolt lehet a "google a barátod"-kifejezés, csak persze ne írjon utána még valami bunkót is. Tehát pl lehet, hogy tökre nem is olyan hangsúllyal gondolja, aki odaírja ezt, mint amilyen durva hangsúllyal ezt te elképzeled. Ha meg mégis, hát akkor valamennyire azért egyes esetekben igaza lehet akár. De semmi gond, tehát az internetre sokmindenki feljár, ha bárki leszól, azt nem kell magadra venni. Neki van problémája, nem neked. Ha valakinek problémája van veled ugyanis, az nem a te problémád, hanem az övé, nehogy még egy fárasztó nap után még magadra vedd azt is. Akinek nem inge, ne vegye magára, azt kész. Ami egy másodperce történt, az már a múlt, azt hagyni kell, azt ott kell hagyni a múltban; nem szabad se a múlton rágódni/keresegni, sem pedig a jövő miatt aggodalmaskodni, hanem a jelenben kell lenni ügyesen. Ahol csak az adott, a jelen pillanat van; és abból kell a lehetőségekhez mérten kihozni a maximumot, nem szabad zsörtölődni, morgolódni , bosszút állni magadon mások esetleges hülyesége miatt. Hanem lépj tovább ügyesen. Ha valakinek baja van veled tehát, az az ő baja, neki kell megoldani.
2020. jan. 8. 01:09
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Figyu amelyik éhes mindenhogy megeszi, ezt garantálom 😂 ne kényztesd nagyon
2020. jan. 8. 02:59
 20/44 anonim ***** válasza:
93%

[És csak egyetlen egy ember volt képes rendes és normális választ adni.] A kérdéshez fűzött magyarázatból, megjelent 2020-01-07 20:27-kor.

Ez miért „csak”? Abban a reményben kérdeztél, hogy rendes és normális választ kapj. Megkaptad.

Ha a cipőboltban 43-as fekete férfi félcipőt szeretnék venni, és van, akkor nem azzal foglalkozom, hogy jócskán van más méretű és más színű is, hanem elégedetten jövök el. Ha a 2-es busszal szeretnék utazni, akkor nem érdekel, hogy megáll a megállóban ötféle más járat is; ha jön 2-es is, akkor számomra rendben van a dolog. Ha idegen városban, járókelőktől érdeklődöm valamiről, hogy hogyan jutok oda, akkor nem érdekel, hogy négyen nem tudták; örülök annak, hogy legalább ötödikre akadt olyan, aki pontosan elmagyarázta. Ha nekem nem tetsző TV-műsorok vannak, akkor nem bosszankodom miattuk; nem is nézem őket.

Felnőtt ember, egészséges értékrenddel, tudja már kiválogatni, hogy mi jó neki, azt becsülni; és legyen annyi józansága, hogy nem bosszankodik neki nem tetsző, bántó dolgok miatt.

Ne számíts rá: a neked nem tetsző válaszok miatt nem fog kipusztulni az emberiség; elképesztő túlzás idáig vinni a sértettséged. Ahogy durva túlzás az is, hogy semmit nem lehet megkérdezni. Még az sem állná meg a helyét, hogy semmit sem érdemes megkérdezni. Ha többmilliószor ilyen hosszan háborogsz, akkor sem volt változni, semmi. Vagy te változol, vagy tovább hergeled magad.

Engem senki nem bánt, itt, a gyakorin sem. Próbálkozást is elvétve tapasztalok, de az, marad az: próbálkozás; ráadásul, sikertelen. Így aztán, legfeljebb, bosszankodhat az, aki bosszantani próbál; én, biztosan nem teszem.

2020. jan. 8. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!