Mi a fenének létezik ez az oldal még ha semmit nem lehet megkérdezni?
"Megkérdeztem hogy a cica kaját meg lehet e melegíteni egy kicsit a mikróban"
Pedig bizony ez is a "Hány óra van?" kategória. Ha valaki olyan ostoba, hogy ezt kérdezni kell, számíthat a megfelelő válaszokra. Így is lett.
Egy nem forró ennivalót biztos, hogy lehetne adni egy cicának. Olyan nyári szobahőmérsékletűt, ami se nem hűvös, se nem forró és még csak nem is meleg. 30-35 fok környékén, azzal nyáron is találkozik ha kint bóklászik a szabadban. Meg lehetne nézni azt is, hogy nyáron amikor a melegben felmelegszik kicsit az étel, azt mennyire eszi meg a cica, illetve mennyire ette meg nyáron. Na szóval, hogy ez csak télen fordul-e elő, vagy nyáron is?
Esetleg lehet-e, hogy valami hűvös helyen tartod a cica kaját, ami nekünk embereknek kellemes is lehetne, de a cicának már hideg?
Cicáknál a testhőmérséklet normálisnak tekinthető, ha 38 C fokos, cicáknál az normális, tehát ilyen melegebb nyárias napon megmelegedettre, de nem forróra még melegíthető, hiszen a saját testhője is ennyi. Eleinte próbáld egy lázmérővel megmérni, de a higany miatt a lázmérőt ne tedd mikróba, csak mikrózás után mérjed meg.
"az egyik oldalon azt írták nem szabad"
Szerintem arra értették, hogy ne legyen olyan forró, mint ahogy emberek melegítik maguknak az ételt.
[És csak egyetlen egy ember volt képes rendes és normális választ adni.] A kérdéshez fűzött magyarázatból, megjelent 2020-01-07 20:27-kor.
Ez miért „csak”? Abban a reményben kérdeztél, hogy rendes és normális választ kapj. Megkaptad.
Ha a cipőboltban 43-as fekete férfi félcipőt szeretnék venni, és van, akkor nem azzal foglalkozom, hogy jócskán van más méretű és más színű is, hanem elégedetten jövök el. Ha a 2-es busszal szeretnék utazni, akkor nem érdekel, hogy megáll a megállóban ötféle más járat is; ha jön 2-es is, akkor számomra rendben van a dolog. Ha idegen városban, járókelőktől érdeklődöm valamiről, hogy hogyan jutok oda, akkor nem érdekel, hogy négyen nem tudták; örülök annak, hogy legalább ötödikre akadt olyan, aki pontosan elmagyarázta. Ha nekem nem tetsző TV-műsorok vannak, akkor nem bosszankodom miattuk; nem is nézem őket.
Felnőtt ember, egészséges értékrenddel, tudja már kiválogatni, hogy mi jó neki, azt becsülni; és legyen annyi józansága, hogy nem bosszankodik neki nem tetsző, bántó dolgok miatt.
Ne számíts rá: a neked nem tetsző válaszok miatt nem fog kipusztulni az emberiség; elképesztő túlzás idáig vinni a sértettséged. Ahogy durva túlzás az is, hogy semmit nem lehet megkérdezni. Még az sem állná meg a helyét, hogy semmit sem érdemes megkérdezni. Ha többmilliószor ilyen hosszan háborogsz, akkor sem volt változni, semmi. Vagy te változol, vagy tovább hergeled magad.
Engem senki nem bánt, itt, a gyakorin sem. Próbálkozást is elvétve tapasztalok, de az, marad az: próbálkozás; ráadásul, sikertelen. Így aztán, legfeljebb, bosszankodhat az, aki bosszantani próbál; én, biztosan nem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!