Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Igaz? Mert ijedős vagyok

Igaz? Mert ijedős vagyok

Figyelt kérdés
Ha a fürdőszobában 3-szor kimondod kampókz nevét előjön és megöl?
2010. júl. 9. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Pff.. ez a kérdés már volt. -.-"

Komolyan ennyire unatkozol?

2010. júl. 9. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbáld ki...

Am egy legenda szerint régen élt valamilyen Mary, akit a saját szobájában, a tükre előtt fésülködés közben brutálisan meggyilkoltak. Így ha 3-szor egy tükör előtt elmondott, hogy Blood Mary, akkor kijön a tükörből és kivájja a szemedet! (Kipróbáltam.Még jó, hogy tudok gépírni :D)

2010. júl. 9. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Van is egy ilyen film,hogy Bloody Mary=Véres Méri

Jó kis film,de én nem hiszek az ilyenekben:D

Próbáld ki semmi nem történik,remélem.....

2010. júl. 9. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem gyilkolták meg, hanem levágta valaki a hosszú, szőke haját, de Mary annyira türelmetlen és hiú volt, hogy emiatt inkább felakasztotta magát. Én úgy ismerem a legendát, hogy 3x kell kimonadni, hogy "Mary Worth", éjfélkor, egymagadban, egy sötét szobában, gyertgyával a tükör előtt :)
2010. júl. 9. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
bárcsak megölne kérdező!
2010. júl. 9. 17:10
 6/6 A kérdező kommentje:
most ezt direkt csináljátok?... én már hányingerig stresszelem magam az ilyenek miatt... :S
2010. júl. 9. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!