Ijedős vagy? Mikor ijedtél meg éltedben legjobban?
Nem nagyon emlékszem, hogy mikor legjobban. Legutoljára nyár elején. Táborban voltam, ültem az asztalnál, írtam és hangosan ment a zene a fülembe. Valaki a vállamra rakta a kezét, és pár mp után a fülembe üvöltött :))
+++ (mindenkinek +-t adtam :))
Első vagyok. Az elöbb még volt egy válasz elöttem! :S :S
Na mindegy, vszínű a tartalma miatt törölték :D
14/L
Este nagyon kellett pisilnem és egy sötét parkban elmentem, mert már nem bírtam tovább. A barátom belopakodott a sötét bokorba, és megrázta az ágakat. Bepisiltem az ijedtségtől még mielőtt rendesen lehúzhattam volna a nadrágomat. Nagyon szarul érezte magát, én sírtam, aztán röhögtünk egy jót az egészen.
L/17
2. emeleten női zuhany, kolesz, barátnőmmel fürdünk, egyszer csak valaki kopog az ablakon, kívülről!
Halálra sikítottuk magunkat, majd kiderült, hogy a mellettünk lévő szobából nyúlva kopogott át valaki. :DD
+++
Horror filmet néztem,aztàn utàna este lekellett mennem a pincöbe,pont nem volt villanykörte müködésbe.
Valami csörömpölt,ugy kalimpàlt a szivem,hogy végig imàdkoztam,hogy csak most éljem tul.
Kiderült hogy a macska volt az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!