Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fatorexiás vagyok! És szeretek...

Fatorexiás vagyok! És szeretek kövér lenni. Mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

25 éves fiú vagyok,jelenleg 135 kg és 185cm. Tudom hogy kövér vagyok,de szeretek az lenni. Szeretem hogy egyre nagyobb és nagyobb vagyok, szeretem a nagy hurkáimat és a hájas lógó hasamat. Szetetem markolászni a hájamat. És szeretnék még hízni, a célom 160 kg legalább, de ha többet bírok akkor 180kg.

Ui.: Ez teljesen komoly

2019. jún. 17. 11:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Na végre hazaértem a 3. emeleti lakásomba ahol kb. 35 fok van

Hazafele vettem pár zacskó chipset meg kólát, most a tv előtt fekve ezt eszem

Imádok enni

Pszichológusokat utálom egy régebbi eset óta mikor tiniként jártam egyhez

Ha hamar meghalok legalább abba a testbe teszem amit szeretek, ha beteg leszek együtt élek vele

De nagyon jó érzés kövérnek lenni

2019. jún. 17. 16:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hali, szerintem tok jo hogy bevallalod, en egy ideje teljesen el akarom engedni magam, de 100 kiloig mar nem jutottam el (jelenleg 177cm 96kg vagyok) de legalabb neked osszejott. Ha valaki dumalni akar ilyesmirol irjon :) 18f
2019. jún. 19. 10:33
 13/14 A kérdező kommentje:
12-es köszönöm és hajrá
2019. jún. 19. 13:00
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Hát te bolond vagy

180 kg?

Ez beteges

De ha szeretnéd hogy ne tudj mozogni akkor hajrá

2019. jún. 20. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!