160 centisen 65 kg nagyon kövér?
Figyelt kérdés
nagyon kövérnek érzem magam pedig mások mondják hogy jó alakom van én mégsem ezt érzem tényleg nem kövér?2019. febr. 16. 21:30
2/7 anonim válasza:
Gondolom lány vagy. A volt barátnőm is ilyen testalkatú és egy szexi ördög :3 nagyon cuki tud lenni :)
3/7 anonim válasza:
Attól függ hol van az a plusz kiló és milyen ruhákat hordasz. Ezt láttatlanban nem lehet megmondani. De szerintem nem vagy kövér, max egy kicsit husi, ami még jól is nézhet ki, ha jó helyen van.
4/7 anonim válasza:
Mutass képet akár privátban, mert így nehéz megtippelni.
5/7 anonim válasza:
Képpel könyebb lenne megmondani
6/7 anonim válasza:
Nem, és ezeket az anorexiába hajló kérdéseket felejstük el :). Van max. 5 kg túlsúlyod. Nem lehet mindenki botsáska xD. Ha nagyon zavar, mozogj többet.
7/7 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz privátban képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!