A husi fiúknak bejönnek az edzettebb/vékony lányok?
Bárhol olvasom, hogy mi jön be a fiúknak mindenhol azt látom hogy a 160cm 90kg kategóriába tartozó lányok a legvonzóbbak meg ilyenek
.
Persze hogy tetszenek az ilyen srácoknak is a vékony/sportos lányok!
Alapvetően szerintem két típus van:
1. az ilyen srácok nem mernek olyan lányokkal ismerkedni mint te mert úgy gondolják hogy semmi esélyük pontosan a testalkatotok különbözősége miatt. Emiatt a saját "ligájukban" keresgélnek mert ott nagyobb eséllyel járnak sikerrel.
2. A másik típus pedig akinek olyan önbizalma és ezáltal dumája van akkor is ha mackós, hogy simán összejön neki egy vékony/sportos lány is! Neki nincsenek szorongásai a teste miatt vagy ha vannak is, azt a dumájával kompenzálja és mivel az eredmény sikerrel zárul nyilván igy fogja csinálni mindig.
Szóval sokkal összetettebb ez (ahogy minden) mint amilyennek tűnik.
Az is sokat számít, hogy milyen a személyisége és stílusa valakinek mert lehet hogy tetszik külsőre, de amint megszólal kirohannál a világból is.
Ha saját magamból kell kiinduljak, azt kell mondanom, hogy részben :D. Én mondjuk sportos férfi vagyok, de van egy kis felesleg, annak a ledolgozása miatt edzem. Inkább a duci csajokat szeretem, de a változatosság gyönyörködtet, ezért kipróbálnám egy vékonyabb csajjal.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!