Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Túlsúlyal mennyire nagy az...

Manischa kérdése:

Túlsúlyal mennyire nagy az esely a teherbe eséshez? Nekem sok köver ismerösöm terhes let

Figyelt kérdés
´24 et töltöm nem sokara es köver vagyok sajnos mar genetikailag kis koromtol ilyen vagyok156 cm magas es 100 kg de ne ugy kebzeljetek el hogolyo azer nem vagyok el osztlodik a tömeg van rajtam de hatalmas darab nem vagyok mar regen nis probalkoztunk az elözö parommal es most is az uj paromall attor tartok nem leszek terhes tegnap kellet volna meg jönnie ma teszteltem negativat :( el vagyok keseredve nalam nagyobb darabok estek teherbe

2018. aug. 13. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi köze a kövérségnek hozzá. Hacsak nem vagy annyira túlsúlyos hogy fizikailag ne tudjon a közösülés megtörténni, (és természetesen nincs egyéb szervi vagy más betegséged vagy a párodnak ami nem tenné lehetővé), akkor bármikor teherbe eshetsz ha a megfelelő termékeny napokon szexelsz.
2018. aug. 13. 12:06
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm igen egeszsegesek vagyunk hala istennek en is voltam teljes kivizsgalason es makk egeszsegesek vagyunk csak nem tudom mikor jön össze a baba ebbe az evben szeretnenk meg ossze hozni csak sajnos nehez most nem jött meg de negativ volt a teszt nem hiszem hogy sikerult de lehet:( voltak furcsa fajasaim de mar nincsenek nem tudom lehetseges csak kesik a mensim
2018. aug. 13. 12:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Neha idönkent vannak alhasi fajdalmaim hanyinger szerű es neha a mellem.faj rossz hogy negativat teszteltem egy nappal a nem vart utan azbis lehet hogy kesik....
2018. aug. 13. 12:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Úristen de bunko vagy neharagudj hogy kulfoldon elek es nemet a billentyüm de szerencsem van mindig a bunkó emberek talalnak meg...kedves tanar koszi hogy figyelmeztetél biztos te mindent helyesen csinalsz bunkocska
2018. aug. 13. 13:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Ja es Osztrak allampolgar vagyok ide szuletesü lehet azert nem.tudok helyesen írni de ezek a magyar emberek...

Szuperek... hat akkor az orszag?

2018. aug. 13. 13:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudok.magyarul is es gondoltam erdeklödök itt is de koszonom.szepen eleg is volt
2018. aug. 13. 13:36
 7/7 anonim válasza:
Szia, magának a koversegnek semmi köze a terherbeeséshez.Viszont ha a súlyfelesleg betegséggel is jár,úgy már igen.Egy verkepet és egy terheléses cukor és inzulinrezisztencia vizsgálatot még tervezéskor iktass be.En nem tudtam teherbe esni 96/163 voltam.A cukrom mindig rendben volt, kiderült H IR-em van, 3 hónap kezelés után 12 kilóval könnyebben, spontán teherbe estem.Nagyon figyeltem végig a diétára a terhesség alatt,nehogy baja legyen a babamnak,és nem is lettem terhességi cukorbeteg.A kisfiam egészséges, és semmi problémánk nem volt.Mellettem 130 kilós hölgy szült,magas vérnyomással,szintén egészséges gyermeket.
2018. aug. 17. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!