Ha egy lány azt mondja egy srácnak?
Figyelt kérdés
Ha egy lány azt mondja egy srácnak, hogy meglátszik rajta, hogy sok csokit eszik (vagyis kövérnek tartja magát), és erre a srác csak annyit felel, hogy őt ez nem zavarja, akkor ez azt jelenti, hogy ő is kövérnek látja, csak nem érdekli, vagy neki az még nem számít kövérnek?
Elméleti kérdés, csak érdekel.
Túl sok időm volt reggel:')
2018. szept. 13. 09:30
1/3 anonim válasza:
Igen, fél kéne hagyni a zabálással. Egyébként is egészségtelen.
2/3 anonim válasza:
A "nem zavarja" nem azt jelenti, hogy "nem kövér".
Kövér.
Csak nem zavarja.
3/3 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy tudja, hogy kövér, de nem zavarja. Ez a válasz meg engem zavarna. Mondanék neki egy-két dolgot: az sem fog érdekelni, ha a lányoknak nem fogsz tetszeni? Az egészséged sem zavar? A lustaságod sem zavar? Mert el tudom képzelni, hogy ez egy lusta fiú lehet. azt is mondanám neki, hogy én inkább elkezdenék sportolni valamit a helyedben. Vagy megkérdezném,nincs-e pajzsmirigy-alulműködése, mert az is hízással jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!