Miért majdnem az összes fiúnak a dagi lányok jönnek be? .
Szerintem ezt mindenki máshogy gondolja
Vannak ténleg olyanok akik a kicsit húsosabb lanyokat szeretik,Ez igaz,de van akinek a vékony lányok jönnek be. Ezzel nincs semmi baj,mindenkinek más az ízlése
Mi van????
1. Milyen majdnem minden fiúnak? Mindenhonnan az folyik, hogy csak akkor lehetsz szép, ha 30 kiló vagy vasággyal, és közben kockás a hasad. Hol élsz te?
2. Ettől függetlenül sok pasinak bejönnek a husibb csajok, de gyávák ezt felvállalni, kb. 0,01%-uk vállalja fel az ízlését.
3. 60 kiló az mióta dagi, meg husi? Nooormális, Margit?
3. Azért a 60 meg a 100 kiló között van némi különbség, ne vedd egy kalap alá.
4. Arról, hogy te nem tudsz bepasizni, nem a dagi lányok tehetnek. Valamiért taszító vagy a pasik számára. Ez valószínűleg nem a külsőd, hanem a viselkedésed miatt van.
5. Nem a lapos has taszító, hanem az undorító anorexiás csontváz alkat. Akár divat, akár nem.
Az én ismerőseim közül egyiknek sem jönnek be a testesebb lányok.
Amúgy a 60 és a 100 között tényleg nagy a különbség. És persze a magasság is számít, nem keveset. Mert egy 160 cm-es lányon a 100 tényleg sok, de ha valaki 170 cm és "csak" 60 kg akkor az bőven nem dagadt. De még husisabbnak sem mondanám.
A 60-100kg-ot magasságba számítottam bele pl 150-160 cm- hez a 60 és 175 -185-höz a százat pl ( tudom hogy elég rosszúl fogalmaztam meg 😅)
Nem azért írtam ki mert nem tudok barátot szerezni, csak mindenkitől azt hallom hogy a dagibb lányok ezerszer jobbak mint azok akik sportolnak és tesznek az alakjukért
Ez egy nagy tévedés, nem minden fiúnak a dagi lányok jönnek be. Szerintem 5-ből 4-nek a soványak, mint ahogy 5-ből kb. csak 1 lány dagi Mo.-n. Nekem speciel bejönnek a zsíros pipik, de nem ez az általános ízlés, és nem várom el hogy mindenki ezt kövesse. :)
27/F
Genetika!
Kódolva van a férfiakban az ilyen, csakúgy mint a nőknél.
Nőknél: - Náluk idősebb nagydarab legyen a pasi aki megvédi.
Férfiaknál - Fiatal, termékeny.
Termékeny nőket mindig molettként ábrázolták. Plusz nem semmiért van annyi sok molett női szobor és festmény a 500-1500-as évekből. Ezelőtt a molett nők voltak a legszexibbek. 1800-as évek előtt volt, hogy az urak nem vették el a sovány lányokat, mert féltek, hogy az utódot nem tudja élve világra hozni, vagy iylesmi... Régen nem volt császározás. Belehaltak. :(
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!