Ilyen esetek nem ismerősek?
Hallottatok már olyan esetről,hogy barátok beszélgettek egymással msnen,és akkor az egyik eközben meghalt,de előre megírta a barátjának,hogy valamiért nagyon fél?Vagy épp a barátnőjének,vagy akárkiének!
Meg hallottatok olyan esetről,mint Gergely Alexandráé,hogy a lány blogot írt,és aztán meghalt,és a blogja még mindig elérhető az interneten?
Szeretném,ha ilyen különleges blogokat linkelnétek nekem,vagy mesélnétek olyan emberekről,akik hiába küzdöttek,hiába akartak meggyógyulni,de nem sikerült nekik!Kerestem már Google-n,de még csak Gergely Alexandráét találtam meg.
A blogom szerkesztéséhez kellenének.Szeretnék az embereknek vigaszt,megértést,szeretetet adni az írásaimon keresztül,és az elhunyt még élő családtagjaival felvenni a kapcsolatot,és megírni,hogy nekem van ez a blogom,amin talán egy kis megnyugvást találhatnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!