Miért van az, hogy ha normális választ adok az esetek 90% -ban nem is pontoznak fel de ha nem hasznos választ adok egy azzal megegyezö kérdésre akkor lepontoznak?
Tragikus érzés lehetett ez a felfedezés!
:D
De ugye azért köztünk maradsz?
Egyetertek.En minden hasznos valaszt felpontozok(epp ezert).
Aztan kerhetem a bocsanatot a kiirt kerdeseimnel(kommentbe), mert valami idiota minden jo valaszt lepontozott. Ez mar nagyon nagy szemetseg! >.<
nyugi. nekem egy ideig 90 felett volt a %-om, aztán el is tűnt. nemhogy alacsony lett volna, semmi se jelent meg.
aztán újra megjelent, szépen lement 80 alá. (tudom, hogy alapból nem vagyok 100%-os, ezért nem zavar. ha lepontoznak, az is egy vélemény. csak nem érdekel.)
akkor is fizetni kellett a kenyérért a boltban, amíg 90 felett volt, amikor semmi sem volt, sőt, 80 alatt is.
ha valakinek hasznos, amit írok, akkor jó,nem kell érte feltétlenül megsimogatni a kicsi buksimat. elég, ha odaírja, tudta használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!