Mi a francért raknak ár kérdéseket más topikba, mikor egyedül itt kapok normális választ?
Egy csomószor volt, hogy a kérdésben direkt kértem ne jelentsék, meghogy ne rakják át, mert ide is tartozik meg a tanuláshoz is. Most megint felraktam egy kérdést ami ide is tartozik és a tanuláshoz is. De ott jó ha kapok egy választ ha kiemelem 3 at azok is csak ilyen okoskodó válaszok.
Itt meg kapok több normális segítő szándékú választ.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Azért az megtisztelő, hogy minket jó válaszolónak nevezel.
Kösz!
hát szivesen:)
vannak akik hülyeségeket írnak meg provokálnak, de az általában a 4 nagy párt kérdéseinél vannak, normális kérdésre itt csak normális választ kaptam
miről nem döntöttek?
már a kérdés át van rakva
Engem az idegesített, hogy volt egy kérdés, kifejezetten családi kapcsolatokos, és átkerült az ételek, italok kategóriába, csak mert a kérdező szerette volna, ha betiltják az alkoholt. Mikor nem az alkoholról szólt a kérdés.
Persze, sokszor van az, hogy én magam sem tudom, hova való a kérdésem. Mert vannak ilyen kétfelől is érdekelt kérdések.
vallás-ezotéria (mágiában való hit)
önismereti kérdések-egészség
kultúra-szórakozás (színház)
házifeladat kérdések-szórakozás (kötelező olvasmányok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!