Miért van az, hogy ha normális választ adok az esetek 90% -ban nem is pontoznak fel de ha nem hasznos választ adok egy azzal megegyezö kérdésre akkor lepontoznak?
Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogy az emberek nem szeretik látni ha valaki 90% fölött van. Volt kb 20normális válaszom és ebböl 2 olyan ami a kérdés színvonalával volt egyenlö de mégis azt vettem észre, hogy az arányom 7nap alatt 94% -ról 87% -ra esett.2010. nov. 7. 08:26
11/15 A kérdező kommentje:
2010. nov. 20. 07:57
12/15 anonim válasza:
Ez velem is így van. Az esetek 90%ba helyes választ adok, sose pontoznak fel. Viszont, ha beszólok valakinek... pl a weblapszerkesztésbe, ha vkinek azt mondom, hogy a mlap sz*r, már ugrott is le a %-om. Hiába, én csak segíteni próbálok, de ezek... Amugy nekem volt, hogy 95-volt. Azóra ment le így. És ha már ilyen kicsi a százalékod, ha írsz valamit, ami okoskodásnak tűnik, akkor ha jót is irtál, lepontoznak még1-szer, mert látják, hogy x, y-nak már csak mennyi százaléka van, meg hogy ennek akkor ugyse számít már az, hogy mekkora a százaléka. Nahát ez van manapság, a gykn. Meg a humor kategóriába azok a kérdések, hogy pontozzák fel.. Szánalmasak. De leginkább azért, mert mindig van egy olyan, aki azért is lpontozza őket és akkor a kérdés elveszti az értelmét. Amúgy itt is látom, hogy sok valakinek ennél a kérdésnél is levitték. Pl: ez a válasz 33%-ban olt hasznos, amikor sztem tök értelmes dolgot írt. Fogadjunk, hogy ezt is le fogják pontozni. Mennyen még le a százalékom. Elvégre szerintetek nekem mindeggy, nem?
13/15 A kérdező kommentje:
ahogy nézem ebbe a kérdesben is valaki "rárántott"
Valaki mondja el mi a jó abban ha mást lepontoznak helyes válaszért?
2010. nov. 23. 14:57
14/15 anonim válasza:
Te csak most tudod,én már annyiszor jártam igy éppen ezért nem érdekelnek a pontozások.
15/15 anonim válasza:
Sok irigy ember van a világon,akik irigylik a nyereményünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!