Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » CANNABIS! Miért van az, hogy...

CANNABIS! Miért van az, hogy akik először szívnak füves cigit, azok az esetek többségében nem érzik a hatást? Te érezted az első spanglid hatását?

Figyelt kérdés
már egy éve kb, hogy aktívabban füvezek. volt néhányszor, hogy valami úton módon uj arc érkezett a kőrbe. szal olyan aki még nem tépett. és gyakran volt úgy, hogy nem érezték a hatást, pedig minket már az első cigi is helyrerakott. először a létüdőzésre gyanakodtam, szóval, hogy csak pofára szívták, de nem! belegondolva rájöttem, hogy az első alkalommal én is így voltam, meg többen is, akiket megismertem. szóval tudja valaki ennek az okát?
2009. szept. 23. 09:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
lehet csak azért, mert már tovább lent tudod tartani
2009. szept. 23. 09:15
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Én is így voltam anno.Nem csak az első, de az utána következő még legalább három cigi után sem éreztem semmit. Aztán egyszercsak igen:-))). Talán azért lehetett, mert valami akkora frenetikus, természetfeletti élményt vártam, hogy nem is vettem észre, hogy egyébként is összejött valami. Erre tudok és tudtam gondolni. Már elmúltak ezek az évek, de néha úgy érzem, hogy jól esne egy csutora...
2009. szept. 23. 09:59
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Engem az első is úgy kiütött, hogy azt sem tudtam hol vagyok. Szörnyű élmény volt.......
2009. szept. 23. 10:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy jártam, mint a 10:41-es válaszadó, borzadály atomcsapásban volt részem egyetlen adag zöldségtől. Kellett vagy három év (!), mire azt a pánikot elfelejtettem. Ezek szerint egyéni érzékenység kérdése is a dolog.
2009. szept. 23. 10:57
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem szoktam rendszeresen füvezni, talán évente egy alkalommal. De amikor először próbáltam, én se éreztem semmit. Másodjára sem. A harmadik alkalommal már éreztem a hatását. Az okát sajnos nem tudom.
2009. szept. 23. 12:08
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Nekem már első alkalommal is lejött az,hogy nem bírom a füvet. Egy darabig jó, aztán hányás. De mindig. Ha sokat szívtam,ha keveset,ha sz*r volt az anyag, ha jó volt, egyszerűen nem bírom. És miután egyszer részegen beszívtam,és láttam magam meghalni, de olyan szinten,hogy ordítottam,hogy hívjanak mentőt, azóta nem szívtam, nem is fogok. Azt a szégyent...még jó,hogy gyakorlott füvesekkel voltam,tudták,hogy nem kell mentő, csak pihenés. 3 óra múlva nem volt semmi bajom, a szégyenérzetemet kivéve. De élménynek jó volt,sosem fogom elfelejteni.

21/L

2009. szept. 23. 18:00
 7/15 A kérdező kommentje:
hehe király :D
2009. szept. 25. 10:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Fordított hatású, nem úgy mint a legtöbb drog. Egyre kevesebb kell később ugyanahhoz a hatáshoz. De csak olvastam.
2009. okt. 26. 19:45
 9/15 anonim válasza:
én se éreztem semmit, csak azt hogy nagyon fázik a kezem:) egyébként szerintem is azért, mert valami sokkal nagyobb élményt vársz tőle elsőre, mert ugye ez kábítószer, azt hiszed, hogy majd elkábulsz, meg elveszíted a kapcsolatod a valósággal, stb. ugye az alkoholtól pl átmelegedsz, oldottabb,h arsányabb leszel, szóval annak is vannak tipikus hatásai, de a fű csak kicsit kinyitja az érzékeket, ezt meg kell tanulni érezni, mert egyáltaln nem olyan határozott hatást vált ki, mint amire számítasz.
2010. jan. 2. 23:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Oldottabb lettem és könnyebben elnevettem magam, de nem éreztem folyamatosan a hatását.
2010. jan. 3. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!