CANNABIS! Miért van az, hogy akik először szívnak füves
cigit, azok az esetek többségében nem érzik a hatást?
Te érezted az első spanglid hatását?
Figyelt kérdés
már egy éve kb, hogy aktívabban füvezek. volt néhányszor, hogy valami úton módon uj arc érkezett a kőrbe. szal olyan aki még nem tépett. és gyakran volt úgy, hogy nem érezték a hatást, pedig minket már az első cigi is helyrerakott. először a létüdőzésre gyanakodtam, szóval, hogy csak pofára szívták, de nem! belegondolva rájöttem, hogy az első alkalommal én is így voltam, meg többen is, akiket megismertem. szóval tudja valaki ennek az okát?
az első nekem se hatott:D de csak mer volt kb 2 slukk:D aztis ott bénáztamxD a második rendesen kiütött..T__T
mondjuk fél pakk sokis volt 1xre:D azt a napot se fogom elfelejteni. majdnem rókáztam...meg 1xűen nm lehetett elszállítani:D ott fetrengtem:'DDDD na m1 utána vagy fél évig nem csináltam, de utána megint így apránként elkeztem.:D most úgy elvagyok vele. de az a nap gec i dúrva volt.:D:D
2010. márc. 27. 21:09
13/15 anonim válasza:
Az elsőt én sem éreztem.Semmi hatás se zsibbadás se nevetés.A másodiknál talán volt valami, de nem vagyok benne biztos,mivel az a alkoholnak is betudható volt, amit előtte megittam.A harmadik szívás volt az igazi.Teljes nyugalom, az érzékeim kiélesedtek, és minden stressz elszállt.Azóta többször is szívtam, és soha nem csalódtam benne.Vagy teljes nyugalomban leülök relaxálni, vagy igazi agytekerő röhögtötő hatása van.Azt hiszem ez egyébként a hangulatomnak tudható be.Ha haverokkal party előtt tolom,akkor pörgök.De ha csak otthon nyugtató gyanánt,akkor teljes lazulás.
2010. márc. 30. 18:51
14/15 anonim válasza:
18:00
lenne 1 kerdesem:Dte azt allitod h mindig hanytal mikor szivtal?nam ost csak arra lennek kivancsi h elotte ittal e?foleg sokat,marm int persze alkoholra gondlok:Dmert ha elotte reszeg vagy v televan a gyomrod az nem jo,ugyanis a fu kidobja beloled,nem szabad elotte telezabalni magad v pialni!ha meg amr a pijatol nagyon kesz v h nem birsz jarni nem javaslom elszivni ra mert keverve mindig van valami komolyabb:D:Dvarom a valszt:D
2010. aug. 18. 01:59
15/15 anonim válasza:
az elsőt én is rendesen éreztem :D a másodikat nem,a harmadikat sem.a negyediket már úgy ahogy.szilveszterkor jön az ötödik alkalom,arra kíváncsi leszek.viszont akkor lesz pia is,úgyhogy kicsit fosok..szerintetek egyszerre a kettőt nem kéne,ugye? :D mármint nem tömény,csak pezsgő :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!